Salon venčanica Odiva d.o.o.

Salon venčanica Odiva d.o.o.

O kompaniji

Pre osamnaest godina prva devojka koja je ušla u salon ODIVA Wedding Dresses izašla je nasmejana kao srećna i zadovoljna mlada. To je ono što nas neprestano inspiriše da se unapređujemo, da svakodnevno tragamo za najlepšim modelima širom sveta i donosimo ih u naš salon da čekaju pravu mladu. Mi neprestano osluškujemo tržište venčanica i postavljamo nove standarde, uvodimo inovacije ili jednostavno stvaramo unikatne venčanice o kojima mlade sanjaju od detinjstva. Rezultat našeg rada je galerija fotografija i tople reči zahvalnih mlada koje su sa osmehom izgovorile DA u ODIVA Wedding Dresses venčanici.Kao što smo pre osamnaest  godina poželeli da našim mladama u Srbiji bude dostupan svetski ekskluzivni brend venčanica Cymbeline i odmah ga uveli kao deo ponude ODIVA Wedding Dresses. Svih ovih godina nastavili smo sa istim žarom u tom smeru – da donosimo novitete! Zato se u našoj ponudi danas nalaze veliki brendovi venčanica: Atelier Pronovias, Pronovias, Calla Blanche, L'amour, Angelina Collections, Manuel Mota, White One, San Partic, Nicole Milano, Ricca Sposa, Giovanna Alessandro.

Zato što znamo koliko je važno da Vaša venčanica iz snova postane stvarnost, radimo sve da to ostvarimo. Izrađujemo venčanice po meri svakog vašeg milimetra i želji svakog detalja. Nabavili smo najrazličitije materijale – od čipke i satena, preko muslina i organdina, pa sve do tila, i okupili krojačice sa iskustvom koje od svake želje stvore idealnu haljinu!

Pssssst!

Sada, kada smo se malo bliže upoznale, vreme je da vam otkrijemo nešto lično. Evo šta zapravo znači ODIVA i kako je nastala pre osamnaest godina. Odiva je starosrpska reč, danas pomalo zaboravljena, a označava devojku – Odivu koja udajom napušta dom svoga oca i majke i odlazi da stvara novi sa svojim izabranikom. Ona je Odiva svoje porodične kuće i svog devojačkog prezimena, ona je mlada – Odiva!

Kontakt

Salon venčanica Odiva d.o.o.

  • Marsala Birjuzova 38
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 102060852
  • Matični broj: 17375059

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.