Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Sanioptik d.o.o.

Sanioptik d.o.o. logo
Koče Kapetana 12-14 Beograd
Beograd
Srbija
0112455261
251-500
100279643
07006853

Sanioptik d.o.o.


Kompanija Sani Optik najveći je lanac optika u Srbiji sa mrežom od 56 poslovnih jedinica u 40 gradova Srbije i Republike Srpske. Iskustvo i tradicija dugi 68 godina, izdvajaju Sani Optik na domaćem i regionalnom tržištu, kao kompaniju čiji je brend sinonim za svet u kome svako uživa u gledanju i slušanju života, bez ograničenja, uz stilizovan i moderan izgled.

Kompanija je ustrojena kao dinamičan sistem sa ciljem da se na zahteve potrošača odgovori odmah, vodeći računa o njihovom zdravlju. Gradeći imidž kredibilnog i lojalnog partnera, Sani Optik na tržište Srbije donosi najviše standarde usluge i moderan stil poslovanja, koji podrazumeva nesvakidašnje staranje o stilu, funkcionalnosti i estetskoj vrednosti proizvoda.

Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, Sani Optik svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individulanih oliva za slušne aparate .

Asortiman proizvoda koje se plasira kroz maloprodaje pažljivo je odabran, uz poštovanje modnih trendova, kvaliteta, ali i specifičnih zahteva loklanih tržišta. Obuhvata dioptrijske i naočare za sunce najpoznatijih svetskih brendova:

Gucci, Cartier, Saint Laurent, Mont Blanc, Boucheron, Brioni, Celine, Salvatore Ferragamo, Moschino, Vivienne Westwood, Missoni, Chloe, Baldinini, Lacoste, Nike, Puma, Liu Jo, Benetton, Roccobarocco, Replay, Cerruti, Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Maje, Vespa, Mario Rossi, Emilia, Enni Marco, Banana Moon, Waldorf, Enrico Cecchi, Ana Hickmann, Nina Ricci, Escada, Bluemarine, Furla, Police, Lozza;

Dioptrijska stakla renomiranih proizvođača, među kojima posebno izdvajamo “Essilor”; Kontaktna sočiva svih vrsta (dioptrijska i kozmetska), kao i sredstva za održavanje kontaktnih sočiva; Slušne aparate švajcarskih kompanija “Phonak” i “Sonic”.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Proces odabiranja i obučavanja novih zaposlenih je nepristrasan, zasnovan isključivo na stručnom predviđanju potencijala kandidata. Traga se za marljivim i odgovornim ljudima, otvorenim za učenje, koji sebe mogu prepoznati u ulozi pouzdanih savetnika za vid u sluh. Traga se za onima koji će pronaći ispunjenje u humanoj misiji pomaganja drugima.

Šta nudimo našim zaposlenima?


„Sani optik“ je sredina u kojoj je moguće dosegnuti izuzetno visok profesionalni nivo u ovoj oblasti. Znanja i veštine se bezuslovno prenose od starijih ka mlađima, od jedne do druge radne jedinice, od kolege do kolege. Štaviše, uverenje je da se kompanija drugačije ne može razvijati, osim ako neumoljivo insistira na usvajanju i deljenju stručnog znanja i iskustava.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.