Sanioptik d.o.o.

Sanioptik d.o.o.

O kompaniji

Kompanija Sani Optik najveći je lanac optika u Srbiji sa mrežom od 65 poslovnih jedinica u 46 gradova Srbije i Republike Srpske. Iskustvo i tradicija dugi 69 godina, izdvajaju Sani Optik na domaćem i regionalnom tržištu, kao kompaniju čiji je brend sinonim za svet u kome svako uživa u gledanju i slušanju života, bez ograničenja, uz stilizovan i moderan izgled.

Kompanija je ustrojena kao dinamičan sistem sa ciljem da se na zahteve potrošača odgovori odmah, vodeći računa o njihovom zdravlju. Gradeći imidž kredibilnog i lojalnog partnera, Sani Optik na tržište Srbije donosi najviše standarde usluge i moderan stil poslovanja, koji podrazumeva nesvakidašnje staranje o stilu, funkcionalnosti i estetskoj vrednosti proizvoda.

Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, Sani Optik svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individulanih oliva za slušne aparate .

Asortiman proizvoda koje se plasira kroz maloprodaje pažljivo je odabran, uz poštovanje modnih trendova, kvaliteta, ali i specifičnih zahteva loklanih tržišta. Obuhvata dioptrijske i naočare za sunce najpoznatijih svetskih brendova:

Gucci, Cartier, Saint Laurent, Mont Blanc, Boucheron, Brioni, Celine, Salvatore Ferragamo, Moschino, Vivienne Westwood, Missoni, Chloe, Baldinini, Lacoste, Nike, Puma, Liu Jo, Benetton, Roccobarocco, Replay, Cerruti, Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Maje, Vespa, Mario Rossi, Emilia, Enni Marco, Banana Moon, Waldorf, Enrico Cecchi, Ana Hickmann, Nina Ricci, Escada, Bluemarine, Furla, Police, Lozza;

Dioptrijska stakla renomiranih proizvođača, među kojima posebno izdvajamo “Essilor”; Kontaktna sočiva svih vrsta (dioptrijska i kozmetska), kao i sredstva za održavanje kontaktnih sočiva; Slušne aparate švajcarskih kompanija “Phonak” i “Sonic”.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Koče Kapetana 12-14, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07006853

PIB

100279643