SANITEKO GROUP

SANITEKO GROUP

O kompaniji

SANITEKO BOATS kao posebna jedinica u okviru Saniteko Grupe posluje od 2009.god i kao što se iz samog naziva može zaključiti ova firma se bavi onim segmentom poslovanja koji je u okviru grupe vezan za nautički biznis koji uključuje zastupništvo renomiranih brendova, upravljanje charterom plovila kao sve interesantnijom vrstom ponude i zimovnikom za jahte u čijem se sastavu nalazi moderno opremljen servisni centar za popravku svih vrsta plovila.

Kao ekskluzivni diler brodova SESSA MARINE i MAR CO gumenjaka, te prestižnog italijanskog brodogradilišta EXPLOSION MARINE za Crnu Goru i Srbiju a kada su plovila PARKER POLAND u pitanju i za Hrvatsku,"Saniteko Boats" je takođe i ovlašteni diler SUZUKI vanbrodskih motora i kao takav pruža svim zaljubljenicima u čari mora i nautike jedinstvenu ponudu kada je u pitanju prodaja, kompletno servisiranje, charter plovila a takođe posredujemo pri kupoprodaji polovnih plovila, transportu, registraciji i osiguranju .

Kontakt

SANITEKO GROUP

  • TAKOVSKA 45
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 105992610
  • Matični broj: 20441178

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.