Sanus-M

Sanus-M

O kompaniji

Preduzeće „Sanus-M“ osnovano je sa ciljem da, kao ovlašćena organizacija pruža usluge profesionalne kontrole štetočina (dezinsekcije, deratizacije i dezinfekcije), kao i ostale vidove sanitarne zaštite. Na taj način imamo aktivno učešće u :

- proizvodnji zdrave i bezbedne hrane.
- smanjenju ekonomskih šteta u poljoprivrednoj proizvodnji.
- očuvanju životne sredine.
- preventivnoj zaštiti zdravlja ljudi i životinja.
- sprečavanju širenja zaraznih bolesti.

Danas predstavljamo savremeno preduzeće, koje je tako organizovano i tehnički opremljeno da može odgovoriti na najsloženije zadatke potencijalnih korisnika naših usluga. Naš tim se sastoji od inženjera zaštite bilja, doktora veterinarske medicine, doktora specijaliste epidemiologije, sanitarno-ekoloških inženjera, tehničara medicinske i veterinarske struke.
Pored pružanja usluga kontrole štetočina , preduzeće "Sanus-M" d.o.o. se bavi i distribucijom proizvoda za kontrolu štetočina . Distributeri smo renomiranih svetskih proizvođača inovativne opreme za DDD. 

U radu primenjujemo sistem menadžmenta kvalitetom u skladu sa zahtevima ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001 i CEPA EVROPSKOG STANDARDA ZA DDD.

U kvalitet naših usluga i profesionalni pristup su se uverile renomirane prehrambene kuće. 


Više informacija možete saznati na našoj web stranici: http://www.sanus-m.co.rs/

 

Kontakt

Sanus-M

  • Pere Popadića 3/6
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 100733431
  • Matični broj: 08748128

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.