Sberbank Srbija a.d. -logo

Sberbank Srbija a.d.

Sberbank Srbija a.d. -bg

O kompaniji

Mi smo Sberbank. Moderna, digitalno orijentisana banka, kojoj je zadovoljstvo kljenata u fokusu svake poslovne odluke. Izgradili smo odličnu prodajnu mrežu i lansirali inovativne, moderne, tehnološke proizvode po meri naših korisnika.
Veujemo u timski rad, u specifičnost svakog pojedinca, negujemo različitosti, uvažavamo mišljenja i nastojimo da održimo pravi balans između privatnog i profesionalnog života. Sberbank tim čine profesionalni, visoko motivisani ljudi koji su spremni za rad u izazovnim, bankarskim uslovima i koji su  željni novih znanja, veština i svakodnevnog napredovanja. Naši zaposleni su takođe i posvećeni očevi, majke, tetke, fotografi,    skijaši, zaljubljenici u adrenalinske sportove i prirodu.
Od prvog kontakta sa bankom, naši zaposleni započinju svoj Sberbank put na kojem ih čekaju iskusni i profesionalni mentori, motivisane kolege i podsticajno radno okruženje. Kroz interne i eksterne obuke, zaposleni se upoznaju sa izazovnim, ali i zanimljivim svetom bankarstva.
Mi u Sberbank, prepoznajemo i nagrađujemo želju za uspehom, stalni rad na ličnom razvoju i fokus na rezultat.
Naš cilj je da poslu damo lični pečat, da uživamo u tome što radimo i dokažemo da smo tim koji može da stvara promene na bolje. Zato se i trudimo da izađemo iz okvira bankarskog, zasučemo rukave i učinimo klijente zadovoljnim i da doprinesemo zajednici u okviru koje poslujemo.
Ukoliko ste i vi spremni da date doprinos svojom motivisanošću, individualnošću, profesionalizmom banci koja je  deo Grupacije jednog od najjačih bankarskih brendova u svetu, nama će biti drago da budete deo našeg jedinstvenog tima.

Dobro došli u Sberbank!

Beneficije

Hrana i piće

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Zdravlje

Timska druženja

Sport i rekreacija

Fleksibilno radno vreme

Obuke, konferencije

Proces selekcije

U skladu sa kadrovskim potrebama banke, Služba za ljudske resurse vrši odabir korišćenjem postojeće baze kandidata i oglašavanjem radnih mesta. Nakon evidentiranja pristiglih prijava u uži krug selekcije pozivaju se najbolji kandidati. Uobičajena praksa podrazumeva 2 kruga selekcije, a nakon svake faze kandidati dobijaju povratnu informaciju o ishodu.

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

Sberbank Srbija a.d.

Sberbank Srbija a.d.

Društvene mreže

Adresa

Bulevar Mihaila Pupina 165 g

Beograd, Beograd

Srbija

Matični broj

07792247

PIB

100000354

Broj zaposlenih

501 - 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.