Sberbank Srbija a.d.

Sberbank Srbija a.d.

Poslovi

O nama

Mi smo Sberbank. Moderna, digitalno orijentisana banka, kojoj je zadovoljstvo kljenata u fokusu svake poslovne odluke. Izgradili smo odličnu prodajnu mrežu i lansirali inovativne, moderne, tehnološke proizvode po meri naših korisnika.
Veujemo u timski rad, u specifičnost svakog pojedinca, negujemo različitosti, uvažavamo mišljenja i nastojimo da održimo pravi balans između privatnog i profesionalnog života. Sberbank tim čine profesionalni, visoko motivisani ljudi koji su spremni za rad u izazovnim, bankarskim uslovima i koji su  željni novih znanja, veština i svakodnevnog napredovanja. Naši zaposleni su takođe i posvećeni očevi, majke, tetke, fotografi,    skijaši, zaljubljenici u adrenalinske sportove i prirodu.
Od prvog kontakta sa bankom, naši zaposleni započinju svoj Sberbank put na kojem ih čekaju iskusni i profesionalni mentori, motivisane kolege i podsticajno radno okruženje. Kroz interne i eksterne obuke, zaposleni se upoznaju sa izazovnim, ali i zanimljivim svetom bankarstva.
Mi u Sberbank, prepoznajemo i nagrađujemo želju za uspehom, stalni rad na ličnom razvoju i fokus na rezultat.
Naš cilj je da poslu damo lični pečat, da uživamo u tome što radimo i dokažemo da smo tim koji može da stvara promene na bolje. Zato se i trudimo da izađemo iz okvira bankarskog, zasučemo rukave i učinimo klijente zadovoljnim i da doprinesemo zajednici u okviru koje poslujemo.
Ukoliko ste i vi spremni da date doprinos svojom motivisanošću, individualnošću, profesionalizmom banci koja je  deo Grupacije jednog od najjačih bankarskih brendova u svetu, nama će biti drago da budete deo našeg jedinstvenog tima.

Dobro došli u Sberbank!

Naši zaposleni

Slađana Đuković,
Direktorka odeljenja kreditne analize

Slađa je deo Sberbank tima od jula 2014. godine, kada nam se pridružila na poziciji juniora kreditne analize – monitoring analitičar. Za nešto više od 5 godina, Slađana je promenila čak 5 pozicija i sada je direktorka ovog odeljenja. Motivaciju za stalno učenje i napredak pronalazi u činjenici da svojim poslom daje doprinos odličnim rezultatima banke. Najveću podršku, savete i znanje usvojila je od svojih starijih kolega.
Jedan od najvećih izazova za Slađanu bio je da sebe izgradi u smislu znanja. Posao koji analiza radi je ekspertski i kvalitet je jedino što presuđuje. Slađana voli da se našali da je „ukrala“ ono što je bilo najbolje od svojih starijih kolega, ali da se i dalje trudi da svom poslu da neki svoj lični pečat.
Njen najveći izazov, ali i cilj koji je sebi postavila jeste da, svojim ličnim primerom, znanjem i dosadašnjim iskustvom, kolege koji su sada deo njenog tima, podstakne, motiviše da rade na sebi i da kvalitetno rade na svojoj karijeri.

Milan Macavara,
Direktor odeljenja za restruktuiranje i naplatu problematičnih plasmana za stanovništvo

Milanova karijera u okviru Sberbanke počela je 2014. godine u odeljenju za naplatu problematičnih plasmana na poziciji nižeg pravnog savetnika. Od prvog radnog dana naišao je na pomoć i podršku svih kolega, što mu je kao nekome ko je u tom trenutku bio na početku, bilo od izuzetne važnosti. Posle samo nešto više od godinu dana, Milan je unapređen na poziciju pravnog savetnika, poziciju koja je nosila sa sobom neke dodatne zadatke, širi krug poslova i samim tim veću odgovornost. Početkom 2018. godine, ukazala mu se prilika da se oproba u okviru istog sektora, ali u drugom odeljenju za poslove sa privredom.  U oktobru 2019. godine prihvata poziciju direktora odeljenja za restruktuiranje i naplatu problematičnih plasmana za poslove sa stanovništvom, nešto od čega je i počeo.
Milan smatra da je najbitnije imati želju za napretkom, za dodatnim učenjem, biti otvoren za nove izazove i nove mogućnosti.

Jovana Bošković,
Regionalna direktorka
Region Beograd 1


 Jovana se pridružila Sberbank timu 2013. godine i za sedam godina promenila je sedam pozicija. Karijeru u Sberbanci započela je na poziciji junior account menadžera za rad sa stanovništvom. Zahvaljujući tadašnjim okolnostima radila je i blagajničke poslove. U segmentu rada sa stanovništvom prošla je sve pozicije, od juniorske do pozicije seniora. Svesna činjenice da želi da se razvija i u drugim segmentima, pravi prilično iznenađujući potez i prelazi na juniorsku poziciju za rad s malim preduzećima i preduzetnicima.  U veoma kratkom periodu postiže odlične rezultate i 2015. dobija priliku da vodi manju ekspozituru. Pošto je sa svojim timom postigla sve što je zacrtano, Jovana preuzima da vodi i ekspozituru sa većim obimom posla.
Ubrzo zatim, prihvata i novi izazov i postaje i regionalna direktorka za Beograd.
Jovana voli da istakne da bi joj najveće dostignuće bilo da je neko iz njenog tima jednog dana prestigne po poziciji i smatra da su motivacija i dobar sluh za svoj tim pravi recept za uspeh.


Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/SberbankSrbijaad

Kontakt

Sberbank Srbija a.d.

Bulevar Mihaila Pupina 165 g, Beograd, SRBIJA

info@sberbank.rs

www.sberbank.rs

19909
Facebook
Twitter