Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Schneider Electric DMS NS

Schneider Electric DMS NS logo
Narodnog fronta 25 A, B, C, D
Novi Sad
Srbija
021/488-36-00
501-1000
105646535
20422882

Schneider Electric DMS NS


VRH poslodavac u IT industriji – top 10

Saznajte više o ovim priznanjima

Schneider Electric DMS NS D.O.O. Novi Sad je softverska IT kompanija za istraživanje, razvoj i inženjering u oblasti upravljanja elektroenergetskim sistemima. Naš glavni proizvod, DMS Softver, obuhvata razne analitičke funkcije za proračun i optimizaciju rada elektrodistributivnih kompanija. Takođe obezbeđuje alate potrebne za efikasno praćenje, upravljanje, dizajn i optimizaciju distributivnih sistema. Ovaj paket je najnapredniji softverski sistem na svetu (potvrđeno od strane vodećih konsultantskih kuća u SAD-u) koji izvršava sve tehničke zadatke u distributivnim kompanijama na efikasan i optimalan način i ispunjava zahteve razvoja iz oblasti energetike širom sveta. Ovaj softverski alat omogućava osoblju kompanija da: usvoje znanja o električnoj mreži kojom upravlja njihova kompanija, efikasno koristi, dizajnira i razvija distributivne objekte, optimizuje sve resurse i smanji troškove poslovanja, podigne profit (prihod) kompanije i poboljša kvalitet i kvantitet snabdevanja potrošača električnom energijom.

Schneider Electric DMS NS D.O.O. Novi Sad je kompanija koja brzo raste i okuplja preko 1000 stručnjaka (30 doktora nauka) iz oblasti energetike i računarstva sa višegodišnjom saradnjom sa univerzitetima, elektrodistributivnim kompanijama, proizvođačima i IT integratorima širom sveta. U saradnji sa Schneider Electricom i mrežom filijala i povezanih društava širom sveta, nastavljamo da razvijamo, poboljšavamo tržište na globalnom nivou, implementiramo i podržavamo DMS proizvod.

Schneider Electric DMS Softver je u upotrebi u preko 50 kompanija i preko 130 Dispečerskih kontrolnih centara širom sveta.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Schneider Electric DMS NS mlada je kompanija iz Novog Sada koja je u stalnoj potrazi za inteligentnim ljudima - iskusnim programerima, software developerima, Power system i Network inženjerima, iskusnim C++, C# i .Net developerima koji su kvalifikovani u oblasti softverskog inženjeringa.

Od kandidata osim stručnog znanja očekujemo spremnost na rad u zahtevnom i dinamičnom okruženju. Preuzimanje inicijative i ideja za unapređenje poslovanja kompanije, proaktivnost i samostalnost.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Dinamično okruženje koja je deo velikog sistema od 130.000 zaposlenih globalne kompanije Schneider Electric. Rad u uskom stručnom energetskom sektoru koja nas je pozicionirala na prvo mesto na tržištu već četvrtu godinu za redom po konsultantantskoj kuci Gartner.

Zaposlenima pružamo odlične uslove rada, zanimljive projekte, dobru zaradu i kontinuiranu edukaciju u IT tehnologijama.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.