Senta - Promet

Senta - Promet

O kompaniji

Priča o kompaniji AD „Senta-Promet“ TP počinje još davne 1946. godine kada se kao malo gradsko trgovinsko preduzeće počelo pozicionirati na teritoriji Sente. Pregršt zadataka, srećnih i tužnih vremena, napravili su od kompanije ono što danas jeste, lider u trgovini na veliko i malo mešovitom robom.

Tokom svih ovih godina kompanija je pretpela niz promena. Najveća promena desila se 2002. godine kada je izvršena svojinska transformacija i kompanija je privatizovana. „Senta-Promet“ danas predstavlja značajnog aktera u poslovnom svetu bačkog i banatskog okruga.

Danas, „Senta-Promet“ ponosno posluje i broji preko 60 maloprodajnih objekata, zapošljava više od 650 radnika i brine o zadovoljstvu na hiljade kupaca.

Prepoznatljiv kvalitet usluge, širok asortiman i pristupačne cene osnovni su alati kompanije kojima svakodnevno pokušava da privuče nove i zadrži stare kupce. Po teritoriji na kojoj posluje „Senta-Promet“ je već odavno napustila lokalne granice, ali po usluzi i pristupu kupcima ona i dalje važi za pravog komšiju.

Svoju ulogu najznačajnijeg trgovačkog lanca kompanija shvata ozbiljno, odgovorno i domaćinski. Najoštrijim kritičarima „Senta-Promet“ smatra upravo svoje komšije, prijatelje i poznanike. Zarad dobrobiti svojih kupaca „Senta-Promet“ posluje i pod okriljem asocijacije trgovaca DTL (Domaći Trgovački Lanac) kako bi po što boljim uslovima ponudili razne proizvode domaće proizvodnje svojim kupcima.

Od 2013. godine kompanija na tržištu nastupa pod brendom „SP marketi“ što pomaže prilikom lakšeg prepoznavanja marketa na širem terenu. Želja je da svi kupci, gde god da se nađu na teritoriji na kojoj kompanija posluje, obavljaju kupovinu na način na koji su navikli kao i da imaju iste pogodnosti kao i „kod kuće“.

Kao članu lokalne zajednice kompaniji „Senta-Promet“ je čast da omogući svojim sugrađanima kulturne, sportske i druge manifestacije koje sponzoriše i podržava. Svakodnevnim učešćem u društvenom životu sugrađana kompanija pokušava da razvija zdravu svest kod mladih, da edukuje, da pomaže starije građane kao i da ulepšava svakidašnjicu.

Na listi prioriteta kompanije su zadovoljstvo i osmeh na licu kupaca, koji se kotiraju visoko u odnosu na ostale.

Za više informacija o kompaniji posetite nas na www.spmarketi.com i www.facebook.com/spmarketi.srbija

Kontakt

Senta - Promet

  • Poštanska 13
  • Senta
  • Srbija
  • PIB: 101099479
  • Matični broj: 08720100
  • Broj zaposlenih: 501 - 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.