Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Servoteh d.o.o.

Servoteh d.o.o. logo
Ugrinovacka 163
Beograd, Dobanovci
SRBIJA
011/3141564
20-50
101017443
17400169

Servoteh d.o.o.


Servoteh d.o.o. je domaća kompanija, osnovana 2002.godine. Od 2012.godine se nalazi u Dobanovcima.

Servoteh d.o.o. se uspešno bavi projektovanjem, proizvodnjom, montažom i servisom sistema za automatizaciju, kao i prodajom industrijskih komponenti. 
Najveći broj zaposlenih se nalazi u tehničkom sektoru, gde imamo službu projektovanja (mašinski i elektro inženjeri), službu proizvodnje (rukovodilac mašinske radionice, operateri na CNC mašinama, bravari) i službu montaže i servisa (mašinske i elektro instalacije i hidraulika). Radimo na savremenim, inovativnim projektima, u različitim granama industrije. 
Drugi deo poslovanja se odnosi na trgovinu industrijskih komponenti gde posebno ističemo da smo od 2004. partner za distribuciju i zastupanje programa industrijske pneumatike firme Bosch Rexroth AG, od 2010. smo distributeri firme SKF, od 2012.smo sistem integratori za ABB robotiku. 

Dodatno se informišite o nama putem našeg sajta:  www.servoteh.rs 

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Prilikom regrutacije zaposlenih, kada istekne rok koji je naveden za dostavljanje radnih biografija, kontaktiraćemo kandidate koji budu izabrani za intervju, a svima ćemo poslati e-mail sa obaveštenjem o ishodu.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Dobra radna atmosfera i otvorena komunikacija karakterišu našu kompaniju. Rad u skladu sa svetski priznatim standardima i procedurama modernog poslovanja.
Našim zaposlenima obezbeđujemo obuke u zemlji i u inostranstvo, učenje kroz rad sa savremenom opremom prateći svetske trendove u razvoju tehnologije koju koriste naša kompanija i naši klijenti.
Timski duh je ključna vrednost naše kompanije. Sva dostignuća naše kompanije postignuta su zahvaljujući posvećenosti naših zaposlenih i njihovim negovanjem timskog duha i saradnje u rešavanju svakodnevnih izazova.
 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.