Seven Bridges-logo

Seven Bridges

Seven Bridges-bg

O kompaniji


Seven Bridges je startup kompanija koja se bavi analizom biomedicinskih podataka. Analizama na našoj platformi ubrzavaju se i omogućavaju dalji proboji u istraživanjima raka, razvoju lekova i personalizovane medicine. Hiljade istraživača iz biotehnološke i farmaceutske industrije koriste usluge Seven Bridges platforme.
Naša misija je da pomognemo i ubrzamo razvoj personalne medicine praveći platformu za obradu, analizu i interpretaciju širokog spektra biomedicinskih podataka sa primarnim fokusom na genetske i fenotipske podatke, kao i maligna i retka genetska oboljenja.
Seven Bridges ima kancelarije u Beogradu, Novom Sadu, Bostonu, Londonu, Istanbulu, Ankari i San Francisku.

Karijera u Seven Bridges-u

Pojednostavljenje interakcije i saradnje među naučnicima, upravljanje podacima i metapodacima, cloud-based distribuirani sistem fajlova, optimizacija alokacije resursa kao i razvoj modela i algoritama su samo deo izazovnih problema koje rešavamo u Beogradskoj kancelariji Seven Bridges-a.

Tech Stack 
Java, Python i Go stack baziran na open-source tehnologijama i bibliotekama. JavaScript/Typescript
Amazon i Google Cloud tehnologije

Priznanja

VRH poslodavac u IT industriji 2019 – top 10

VRH poslodavac u IT industriji 2019 – top 10

Beneficije

Sport i rekreacija

Rad od kuće

Edukacija, profesionalni razvoj

Porodica i roditeljstvo

Hrana i piće

Godišnji odmor i slobodni dani

Fleksibilno radno vreme

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Proces selekcije

Sve aktivne konkurse možete pogledati na našoj Careers stranici. Da biste ušli u proces selekcije, potrebno je da ostavite svoje podatke, CV i propratno pismo putem forme na kraju konkursa za koji ste zainteresovani.
 

Ukoliko trenutno ne postoji konkurs koji odgovara vašim veštinama, možete poslati vašu prijavu putem General aplikacije.
 

Nakon prvog dela selekcije baziranog na biografiji, organizuje se intervju sa timom u kom bi kandidat trebalo da radi, na kome prisustvuju i kolege iz ljudskih resursa.

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

Seven Bridges

Seven Bridges

Adresa

Omladinskih brigada 90g, Airport city

Beograd, Beograd

Srbija

Matični broj

20707275

PIB

106924882

Broj zaposlenih

51 - 100

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.