Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Sigma-Promet d.o.o.

Sigma-Promet d.o.o. logo
svetozara markovića 104
Bečej
Srbija
< 20
101980897
08652856

Sigma-Promet d.o.o.


Sigma Promet je privatno preduzeće koje je osnovano 1997. godine u oblasti proizvodnje i prometa plastičnih mrežastih proizvoda. Menadžment i zaposleni u preduzeću imaju višegodišnje iskustvo u struci i široke međunarodne poslovne kontakte.

Delatnost firme je u dinamičnom razvoju i koncentriše se na poljoprivredu i hortikulturu. Tradicionalni i jedinstveno razvijeni mrežasti i rešetkasti proizvodi od plastike, koje nudi naša firma, pružaju rešenja za uštedu u troškovima, poboljšanju produktivnosti i zaštite u oblasti voćarstva i vinogradarstva, šumarstva i lovne privrede, povrtarstva i hortikulture kao i stočarstva.
Sa oko 200 proizvoda, mi smo godinama odlučujući faktori na domaćem tržištu plastičnih mreža i ograda. Danas preko 30% ukupnog prometa ostvarujemo na inostranom tržištu.
Posebnu pažnju posvećujemo razvijanju korišćenja plastičnih mreža u građevinarstvu, arhitekturi, saobraćajnoj i ambalažnoj tehnici.
SIGMA PROMET stoji na raspolaganju svojih poštovanih partnera i interesenata svojim stručnim timom, koji sačinjavaju diplomirani iskusni i mladi stručnjaci koji govore više jezika.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.