Sigma-Promet d.o.o.

Sigma-Promet d.o.o.

O kompaniji

Sigma Promet je privatno preduzeće koje je osnovano 1997. godine u oblasti proizvodnje i prometa plastičnih mrežastih proizvoda. Menadžment i zaposleni u preduzeću imaju višegodišnje iskustvo u struci i široke međunarodne poslovne kontakte.

Delatnost firme je u dinamičnom razvoju i koncentriše se na poljoprivredu i hortikulturu. Tradicionalni i jedinstveno razvijeni mrežasti i rešetkasti proizvodi od plastike, koje nudi naša firma, pružaju rešenja za uštedu u troškovima, poboljšanju produktivnosti i zaštite u oblasti voćarstva i vinogradarstva, šumarstva i lovne privrede, povrtarstva i hortikulture kao i stočarstva.
Sa oko 200 proizvoda, mi smo godinama odlučujući faktori na domaćem tržištu plastičnih mreža i ograda. Danas preko 30% ukupnog prometa ostvarujemo na inostranom tržištu.
Posebnu pažnju posvećujemo razvijanju korišćenja plastičnih mreža u građevinarstvu, arhitekturi, saobraćajnoj i ambalažnoj tehnici.
SIGMA PROMET stoji na raspolaganju svojih poštovanih partnera i interesenata svojim stručnim timom, koji sačinjavaju diplomirani iskusni i mladi stručnjaci koji govore više jezika.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

SVETOZARA MARKOVICA 104, BECEJ, Srbija

Kontakt
Matični broj

08652856

PIB

101980897

Broj zaposlenih

< 20