Silver Bell Group d.o.o.
Silver Bell Group d.o.o.

Silver Bell Group d.o.o.

Simplify Your Global Growth

O kompaniji

Silver Bell Group je jedna od vodećih outsourcing kompanija u regionu jugoistočne Evrope. Naš zadatak je da zaposlimo odgovarajuće kandidate i formiramo timove za inostrane klijente u oblasti korisničke podrške, prodaje, IT-a i digitalnog marketinga. 


Klijenti dolaze iz različitih delova sveta, te samim tim zaposleni rade na više 16 različitih jezika! Posluju u više različitih industrija kao što su:

  • IT industrija
  • E-commerce
  • Finansijsko tržište
  • Gaming industrija
  • Avio industrija
  • Farmaceutska i kozmetička industrija
  • Industrija nekretnina
  • Telekomunikacije
  • Transport i logistika
  • Obrazovanje i edukacija


Neprestano tražimo, obučavamo i radimo sa najboljim talentima, kako bismo ih spojili sa internacionalnim kompanijama.


To dokazujemo svaki dan od 2014. godine!

Beneficije

Proces selekcije

1. PRIJAVA

Započinje objavljivanjem oglasa za otvorenu poziciju. Aktuelne oglase za SBG možeš pratiti na našem sajtu i društevnim mrežama (LinkedIn, Instagram, Facebook). Kada uočiš poziciju koja ti se dopada, pošalji nam svoju aplikaciju i očekuj brz odgovor!

2. PREDSELEKCIJA

Nakon što kompanija dobije tvoju prijavu, proverava da li ispunjavaš uslove konkursa. Ukoliko procene da poseduješ određene veštine i da si kvalifikovan/a za poziciju za koju je konkurs otvoren, bićeš kontaktiran od strane HR regrutera kako biste zakazali intervju (telefonski, online ili intervju uživo).

3. INTERVJU

Intervju služi da se međusobno bolje upoznate, kompanija tebe i ti nju, odnosno njen način rada, kulturu i vrednosti. Razgovor je sa HR regruterom i stručnim kolegama iz tima za koji je oglas raspisan.

4. IZABRAN/A SI – PONUDA ZA POSAO!

Ako se pokaže da si ti prava osoba, bićeš obavešten/a od strane HR regrutera koji će ti komunicirati ponudu za posao.  Ukoliko nisi izabran/a, putem maila dobićeš obaveštenje da je proces selekcije završen. Tvoja biografija ostaje u bazi kandidata čime si već na korak bliže da budeš kontaktiran/a za poziciju koja više odgovara tvom profilu.

5. ONBOARDING PROCES

Dobrodošao/la! Sada si član našeg tima i daćemo sve od sebe da se što pre osećaš kao kod kuće - i na projektu i u timu. Uz tebe smo od prvog radnog dana. Dočekaćemo te, podeliti sa tobom materijale, opremu i informacije koje su ti važne za rad.


Vrsta selekcije
Intervju
Trajanje selekcije
10
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Knez Mihailova 10, Belgrade, Srbija

Kontakt
Matični broj

21417424

PIB

111040503