Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

SIMEX ORIGINAL DOO SUBOTICA

SIMEX  ORIGINAL DOO SUBOTICA logo
Segedinski put 80
Subotica
SRBIJA
024-655-555
101-250
107732054
20398728

SIMEX ORIGINAL DOO SUBOTICA


U želji da se vratimo tradiciji i našim korenima, rodila se ideja o proizvodnji domaćih rakija. Kompanija SIMEX ORIGINAL se nalazi u Subotici, i od svog osnivanja 1991. godine teži razvoju sopstvenih proizvodnih pogona i unapređenju tehnoloških procesa u skladu sa evropskim i svetskim standardima. Dugogodišnji trud i stalno usavršavanje, učinili su da danas postanemo jedan od najmodernijih proizvođača voćnih rakija i alkoholnih pića u našoj zemlji.

Usled rastućih zahteva potrošača i povećane odgovornosti prodavaca, stavljamo poseban akcenat na zdravstvenu ispravnost naših proizvoda primenom integrisanog sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001 i bezbednošću hrane u skladu sa standardom IFS Food, Verzija 6.

Naša misija je efikasnost zadovoljavanja potreba savremenog potrošača, na društveno odgovoran način uz istovremeno jačanje tržišne pozicije svojih brendova.

Više o kompaniji i proizvodnom asortimanu na www.simexoriginal.rs

Šta nudimo našim zaposlenima?


Briga za zaposlene je naš najbitniji zadatak. Ulažemo u naše zaposlene i doprinosimo njihovom profesionalnom napretku. Timski rad stvara pozitivnu atmosferu i pokretač je uspeha naše kompanije. Naši zaposleni su nam najbitniji jer samo sa zadovoljnim ljudima možemo dostići postavljene ciljeve. Konstantno radimo na poboljšanju uslova rada, zapošljavamo lica sa invaliditetom, a menadžment kompanije ostvaruje dvosmernu, direktnu komunikaciju sa zaposlenima.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju:

RAD U PRIJATNOJ ATMOSFERI

TRENINGE I OBUKE

SEMINARE I STRUČNA USAVRŠAVANJA

SLUŽBENI TELEFON

NAGRADE

POPUSTE NA ZABAVNE I REKREATIVNE SADRŽAJE

SISTEMATSKE PREGLEDE

NOVOGODIŠNJU PREDSTAVU I PAKETIĆE ZA DECU ZAPOSLENIH

PROSLAVU DANA KOMPANIJE

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.