Simpo a.d.

Simpo a.d.

O kompaniji

Danas je SIMPO proizvođač nameštaja sa najdužom tradicijom i po izboru potrošača najomiljeniji nameštaj u Srbiji. Svakog dana naši vešti majstori, arhitekte, dizajneri, inženjeri, prodavci, monteri itd. vredno rade kako bi najbolji nameštaj stigao do kupaca, do domova  u kojima nastaju najlepše porodične uspomene i  poslovnih prostora gde se ostvaruju stalni uspesi.

Mi smo jedna velika porodica koja stvara nameštaj koji ima dušu i čini posebnim domove i poslovne prostore širom Srbije i Evrope. Kupovinom SIMPO nameštaja ne dobijate samo komad nameštaja sa idealnim balansom kvaliteta, dizajna, funkcionalnosti i inovativnosti,  već unosite u svoj enterijer poseban duh i energiju.

Zadovoljstvo naših kupaca nam je najveća nagrada jer i oni čine deo naše velike porodice. Ponosni smo na to što se  naša porodica svakim danom uvećava.

Mi stvaramo nameštaj koji ima dušu, a zajedno sa vama kreiramo velike i posebne priče....ZAJEDNO KREIRAMO UDOBNU BUDUĆNOST!

Kontakt

Simpo a.d.

  • Radnička 12
  • Vranje
  • Srbija
  • PIB: 100549457
  • Matični broj: 07105681

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.