Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Simpo a.d.

Simpo a.d. logo
Radnička 12
Vranje
Srbija
100549457
07105681

Simpo a.d.


Danas je SIMPO proizvođač nameštaja sa najdužom tradicijom i po izboru potrošača najomiljeniji nameštaj u Srbiji. Svakog dana naši vešti majstori, arhitekte, dizajneri, inženjeri, prodavci, monteri itd. vredno rade kako bi najbolji nameštaj stigao do kupaca, do domova u kojima nastaju najlepše porodične uspomene i poslovnih prostora gde se ostvaruju stalni uspesi.

Mi smo jedna velika porodica koja stvara nameštaj koji ima dušu i čini posebnim domove i poslovne prostore širom Srbije i Evrope. Kupovinom SIMPO nameštaja ne dobijate samo komad nameštaja sa idealnim balansom kvaliteta, dizajna, funkcionalnosti i inovativnosti, već unosite u svoj enterijer poseban duh i energiju.

Zadovoljstvo naših kupaca nam je najveća nagrada jer i oni čine deo naše velike porodice. Ponosni smo na to što se naša porodica svakim danom uvećava.

Mi stvaramo nameštaj koji ima dušu, a zajedno sa vama kreiramo velike i posebne priče....ZAJEDNO KREIRAMO UDOBNU BUDUĆNOST!

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.