SINERGIJA plus DOO

SINERGIJA plus DOO

O kompaniji

SINERGIJA plus DOO je firma sa sedištem u Beogradu.

Kao partner Telekom Srbija Grupe, vodeće kompanije iz oblasti telekomunikacija u regionu, svoje aktivnosti usmeravamo na promociju (telesales, D2D, promo pultovi, akvizicije stambenih objekata...) svih proizvoda i usluga Telekom Srbija grupe ( Mts, Msat, SUPERNOVA), privatnim i poslovnim korisnicima na teritoriji Republike Srbije. Sve to zaokružujemo obavljanjem svih monterskih i tehničkih delatnosti u oblasti telekomunikacija.

SINERGIJA plus DOO omogućava korisnicima da usluge i proizvode iz portfolija Telekom Srbija u oblasti kablovske televizije, širokopojasnog interneta, fiksne telefonije i multimedija definiše i dogovori direktno u njihovim domovima, putem jednog telefonskog poziva i promo pultova i ostalim načinima direktnog promovisanja, a takođe i obezbeđuje tehničke mogućnosti za korišćenje navedenih usluga i proizvoda.

 

Zaposleni u SINERGIJA plus DOO svoje aktivnosti obavljaju po korporativnim  standardima, uvažavajući potrebe svojih klijenata. Na taj način postavljamo nove standarde u pružanju usluga i gradimo dugoročne odnose sa svojim klijentima na obostrano zadovoljstvo.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Bežanijski zimovnik 1a, Novi Beograd

Kontakt
Matični broj

21468886

PIB

111359555

Broj zaposlenih

51 - 100