Sinoalpine d.o.o.

Sinoalpine d.o.o.

O kompaniji

Naša kompanija se bavi uslugama reexporta i sluzi za dalju distribuciju i reeksport robe širom sveta. Sinoalpine DOO je carinski magacin, pod nadzorom carine, tako da se  duvanski proizvodi koji se nalaze u magacinu ne smeju prodavati na teritoriji Srbije, već se samo pakuju, kontrolisu, stite, pripremaju za slanje i šalju dalje do odredišta krajnjeg kupca.

Prodaja proizvoda iz naseg distributivnog centra se vrsi direktno iz nase centrale u Hong Kong-u, tako da nasa kompanija samo vrsi usluge i nema nikakve dodirne tacke vezano za samu prodaju. 

Sinoalpine DOO je firma koja trenutno broji 18 ljudi i ima tendenciju sirenja. Iskljucivo se bavi uslugama iznad navedenim i pokusava da sve usluge pruza na najvisem mogucem nivou, sa obzirom da je poslednja kontrolna stanica pred dolazak robe do krajnjeg kupca koji treba da bude zadovoljan. 

Od nasih zaposlenih se zahteva maksimalna preciznost i tacnost, kako bi nase usluge sproveli na najvisem mogucem nivou. 

Kontakt

Sinoalpine d.o.o.

  • Karađorđeva bb
  • 22300 Stara Pazova
  • Srbija
  • PIB: 109855003
  • Matični broj: 21255190

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.