Sky Edu doo

Sky Edu doo

While we value hard work and dedication, having fun, sharing ideas and spending quality time together makes us US.

O kompaniji

SkyEdu je deo internacionalne korporacije koja pruža najbolje moguće iskustvo svojim klijentima u konsalting i outsourcing uslugama. Iako cenimo naporan rad i posvećenost, deljenje novih ideja, provođenje kvalitetnog zajedničkog vremena dok se pritom zabavljamo je ono što nas čini posebnim. 

Radimo za kompanije iz raznih industrija. Naši klijenti dolaze iz Nemačke, Austrije, Švajcarske, UK... Cilj nam je da svako od nas učestvuje u kreiranju okruženja u kome svako ima mogućnost da primeni svoja znanja, i još važnije, da stiče nove veštine i stručnost u onome što radi. Ovo nam je važno, jer se tako i mi razvijamo kao pojedinci, tako naš tim raste i sve to nam pomaže da pružamo bolju uslugu našim klijentima.
Mi smo mlada kompanija, i zato se trudimo da ovladamo što većim brojem veština koje će nam biti od koristi u budućnosti. Od novih i budućih kolega očekujemo otvorenost, spremnost da uče i da se razvijaju jer u njihovoj želji i spremnosti leži i naša motivacija. Sve to mogućim čini topla i prijateljska dobrodošlica i atmosfera.
Petkom u našem prostoru zajedno učestvujemo u nekoj priči pa tako pretvaramo kancelariju u kafić za cocktail day, u otmeni restoran za zimsku žurku, u studio za karaoke party...
Kako bismo odgovorili na sva tvoja pitanja, pozivamo te da se prijaviš slanjem mejla na adresu hr@theskyedu.com i biće nam zdovoljstvo da se upoznamo i odgovorimo na sve tvoje nedoumice.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Rudnička 14, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21572675

PIB

111926920

Broj zaposlenih

20 - 50