SKY EXPRESS D.O.O

SKY EXPRESS D.O.O

O kompaniji

Sky Express je ekskluzivni distributer naprednih cybersecurity rešenja i usluga u oblasti informacione bezbednosti, za tržišta Jugoistočne Evrope.

Kao partnerska kompanija švajcarskog fonda Evolution Equity Partners, Sky Express koristi jedinstvenu priliku za komunikaciju sa vodećim svetskim dobavljačima sajber sigurnosnih rešenja, prateći najnovije trendove i razvoje u oblasti informacione bezbednosti i uspostavljajući pouzdane odnose sa kupcima, zasnovane na kvalitetu i poverenju.

Sky Express nudi pažljivo odabran spektar komplementarnih, kompatibilnih i primenljivih rešenja. Sva rešenja koja distribuiramo, bilo direktno ili preko prodajnih partnera su prepoznata, dokazana i prilagođena potrebama tržišta. 

Misija kompanije je da obezbedimo sigurnost, bezbednost i privatnost podataka u svim aspektima poslovanja kao što su finansije, osiguranje, zdravstvo, državna uprava, sprovođenje zakona, obaveštajne agencije, obrazovanje i mnogim drugim.
 
Vizija kompanije je da korisnicima pružimo inovativna rešenja u oblasti informacione bezbednosti i da uvek budemo korak ispred sajber napada, obezbeđujući da integritet i reputacija naših klijenata ostanu netaknuti u svetu informacione bezbednosti koji je veoma zahtevan i konstantno se razvija.

Kontakt

SKY EXPRESS D.O.O

  • Milutina Milankovića 11A
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 102707059
  • Matični broj: 17461109

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.