Smart d.o.o.

Smart d.o.o.

O kompaniji

Kompanija Smart d.o.o. osnovana je 2000. godine kao informatički edukativni centar. Danas predstavlja jednu od vodećih Solution & Service kompanija u Srbiji koja svojim korisnicima usluga obezbeđuje konstantan kvalitet. Svoje poslovanje Smart zasniva na sledećim područjima: konsalting, rešenja, edukacija, podrška i licenciranje. Ključne reči za Smart jesu: profesionalnost, efikasnost  i sposobnost da odgovori na zahteve tržišta.

Dugogodišnjim radom i usavršavanjem poslovnih procesa kompanija Smart je prepoznata kao pouzdan partner u vladinom sektoru i lokalnoj samoupravi, bankarskom i finansijskom sektoru, akademskim ustanovama, zdravstvenom sektoru, sektoru proizvodnje i distribucije električne energije, kao i u velikom broju  malih i srednjih preduzeća različitih delatnosti.

Transferom znanja omogućavamo našim komitentima da ostvare svoje poslovne ciljeve brže i bolje od konkurencije. Zato se u kompanijskoj politici i poslovnoj strategiji veliki značaj daje stručnosti, kvalitetnoj selekciji kadrova, unapređenju znanja i inovativnosti, sve u skladu sa aktuelnim međunarodnim standardima i sistemom kvaliteta.

Kompanija Smart d.o.o.  poseduje potvrdu kvaliteta u vidu ISO standarda ISO 9001:2008 i ISO 27001:2005. Prilikom projektovanja koristi se metodologija Smart Project Best Practice nastalu kao proizvod PMI metodologije, ITIL-a i Microsoft MSF-a.

U cilju ostvarivanja zajedničkih poslovnih interesa iz oblasti informacionih tehnologija, kao i u stvaranju uslova za dalji razvoj i uspeh, kompanija Smart d.o.o. je postala sastavni deo kompanije Saga d.o.o. iz Beograda, odnosno deo New Frontier Grupe.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Kontakt

Adresa

Trg mladenaca 5, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

08709785

PIB

101702658

Broj zaposlenih

20 - 50