Smart d.o.o.

Smart d.o.o.

O kompaniji

Kompanija Smart d.o.o. osnovana je 2000. godine kao informatički edukativni centar. Danas predstavlja jednu od vodećih Solution & Service kompanija u Srbiji koja svojim korisnicima usluga obezbeđuje konstantan kvalitet. Svoje poslovanje Smart zasniva na sledećim područjima: konsalting, rešenja, edukacija, podrška i licenciranje. Ključne reči za Smart jesu: profesionalnost, efikasnost  i sposobnost da odgovori na zahteve tržišta.

Dugogodišnjim radom i usavršavanjem poslovnih procesa kompanija Smart je prepoznata kao pouzdan partner u vladinom sektoru i lokalnoj samoupravi, bankarskom i finansijskom sektoru, akademskim ustanovama, zdravstvenom sektoru, sektoru proizvodnje i distribucije električne energije, kao i u velikom broju  malih i srednjih preduzeća različitih delatnosti.

Transferom znanja omogućavamo našim komitentima da ostvare svoje poslovne ciljeve brže i bolje od konkurencije. Zato se u kompanijskoj politici i poslovnoj strategiji veliki značaj daje stručnosti, kvalitetnoj selekciji kadrova, unapređenju znanja i inovativnosti, sve u skladu sa aktuelnim međunarodnim standardima i sistemom kvaliteta.

Kompanija Smart d.o.o.  poseduje potvrdu kvaliteta u vidu ISO standarda ISO 9001:2008 i ISO 27001:2005. Prilikom projektovanja koristi se metodologija Smart Project Best Practice nastalu kao proizvod PMI metodologije, ITIL-a i Microsoft MSF-a.

U cilju ostvarivanja zajedničkih poslovnih interesa iz oblasti informacionih tehnologija, kao i u stvaranju uslova za dalji razvoj i uspeh, kompanija Smart d.o.o. je postala sastavni deo kompanije Saga d.o.o. iz Beograda, odnosno deo New Frontier Grupe.

Kontakt

Smart d.o.o.

  • Trg mladenaca 5
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 101702658
  • Matični broj: 08709785
  • Broj zaposlenih: 20 - 50

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.