SmartNet Technologies

SmartNet Technologies

O kompaniji

SmartNet je firma koja se bavi razvojem WEB portala i mobilnih aplikacija koristeći prvenstveno Microsoft-ove tehnologije.

Naši klijenti su mahom velike firme iz različitih oblasti idustrije i to su prvenstveno firme iz Amerike i Evrope a od skora i iz Afrike i Australije.
Aplikacije koje razvijamo su širokog spektra primene i kreću se od WEB portala raličitih namena, preko socijalnih mreža do billing sistema. Poseban deo čine mobilne aplikacije koje razvijamo za iOS, Android i WinPhone platforme.

Naš tim čine iskusni developeri sa formalnim obrazovanjem koji imaju višegodišnje iskustvo, ali i mladi ljudi koji su na završnim godinama fakulteta ili apsolventi pred diplomskim ispitom ili su tek zavrsisli fakultet.

Tehnologije, jezici i alati koje koristimo i u kojima radimo su C#, ASP.NET, MVC, Xamarin, IIS, SQL Server, cloud servisi, up-to-date JS tehnolgije kao i  UI orijentisani alati jQuery, JS, CSS, HTML

Kontakt

SmartNet Technologies

  • bul. Nemanjića 85A lok 85 ZONA II
  • Niš
  • Srbija
  • PIB: 103238044
  • Matični broj: 56326537

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.