SMP Automotive Interior modules d.o.o
SMP Automotive Interior modules d.o.o

SMP Automotive Interior modules d.o.o

Proud to be part of.

O kompaniji

Grupacija Samvardhana Motherson Peguform(SMP) je vodeći ekspert za plastične tehnologije i sistemski partner u automobilskoj industriji. Kao specijalista za instrument table, panele vrata, branike i inovativne plastične delove karoserije vozila, SMP je uspešno pozicioniran u Evropi, Kini, Meksiku, Brazilu i SAD snabdevajući poznate proizvođače automobila. Više od 22 000 zaposlenih u 48 proizvodnih pogona širom sveta posvećeno je ispunjavanju kompleksnih zahteva kako današnje, tako i buduće automobilske industrije u pogledu kvaliteta, bezbednosti, estetike i ekonomske efikasnosti. Globalna mreža naših kompanija garantuje benefite čitavoj grupi, u smislu ekspertize u oblasti industrije i vrlo brzo adaptivnih procesa. U 2019/2020 godini SMP Grupa je ostvarila prihod od 4 milijarde evra. Kompanija je prvobitno osnovana 1959. godine. Od 2011. godine je član Motherson grupe, jednog od 22 najveća dobavljača automobila sa više od 135.000 zaposlenih i prihodima od 10 milijardi dolara u 2019/20 godini.

U Srbiji SMP Automotive Interior Modules d.o.o. se od 2020. godine nalazi u Ćupriji. Težimo da postanemo vodeći lider u proizvodnji panela vrata za premium brendove automobila u automobilskoj industriji. Brinemo o našim zaposlenima i radnom okruženju. Shodno tome pobrinuli smo se da naša zgrada kompanije bude opremljena po najnovijim standardima u kojoj će u naredne 2 godine raditi oko 550 zaposlenih. Trenutno imamo više od 150 zaposlenih.

Kako se brzo razvijamo u stalnoj smo potrazi za novim talentovanim kolegama koji bi postali deo našeg tima.

Ponosan što sam deo.

Beneficije

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Proces selekcije

Proces selekcije se prilagođava potrebama kompanije i pozicijama, tako da u zavisnosti od pozicije za koju ste se prijavili, proces selekcije može biti drugačiji.                        
Na osnovu toga, proces regrutacije se obično sastoji od: Kratkog telefonskog intervjua sa našim regruterom u trajanju od 15 do 20 minuta. Tokom ovog razgovora, naš regruter će zajedno sa kandidatom pregledati ključne stavke iz biografije, razgovarati o ambicijama, motivaciji i očekivanjima. Ako ovo prođe dobro, sledeći korak bi bio testiranje (u zavisnosti od pozicije za koju ste aplicirali, pružamo različite testove). Ukoliko ste prosli testiranje sledeći korak bi bio završni intervju za posao sa našim regruterom i menadžerom odgovarajućeg odeljenja. Poštujemo vaše vreme i trud koji ulažete u proces selekcije. Od HR-a ćete dobiti jasne informacije o procesu selekcije.

Pripremite se čitajući pažljivo oglas za posao, budite spremni na otvorena pitanja, povežite svoje iskustvo, znanje i motivaciju sa otvorenom radnom pozicijom i budite otvoreni sa nama.

HR će osigurati da iskustvo Vas kao kandidata bude prijatno.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte: posao@smp-automotive.com.

Radujemo se da Vas upoznamo!

Vrsta selekcije
Test
Intervju

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Despotovački put 120, Ćuprija, Srbija

Kontakt
Matični broj

21601683

PIB

112070507

Broj zaposlenih

251 - 500