Soko Štark a.d.

Soko Štark a.d.

O kompaniji

"Soko Štark" jedna je od najvećih konditorskih industrija u regionu i mnogo godina lider na domaćem tržištu. Od jula 2005. godine u većinskom je vlasništvu "Grand kafe", vodećeg proizvođača i distributera kafe u regionu. Strateško povezivanje !Grand kafe" i "Droga Kolinske" omogućava i "Grand kafi" i "Soko Štarku" otvaranje novih tržišta, posebno Evropske unije i Rusije, što je početak realizacije koncepta "Soko Štarka" kao regionalnog lidera konditorske industrije Jugoistočne Evrope.

Danas kompanija proizvodi više od dvadeset hiljada tona konditorskih proizvoda vrhunskog kvaliteta i godinama je izvoznik gotovih proizvoda najvićeg stepena obrade.

Politika kvaliteta 

U današnjoj borbi za poverenje korisnika, kvalitet proizvoda, nihova bezbednost i odnos prema korisnicima predstavljaju osnov da "Soko Štark" i dalje bude domaći lider.

Da bi preduzeće zadržalo svoje pozicije na tržištu konditora, potrebno je da smo okrenuti zadovoljenju potreba korisnika i stalnim poboljšanjima.

Sistem kvaliteta i ostvarenje ciljeva kvaliteta u kojima učestvuju svi zaposleni podrazumeva primenu svih neophodnih mera za prepoznatljivu reputaciju preduzeća.

Poverenje u "Soko Štarkovu" proizvodnu i poslovnu praksu jeste siguran način za zadovoljenje najviših zahteva, sigurnost zaposlenih i dugoročni opstanak preduzeća.

Kontakt

Adresa

Kumodraška 249, 11000 Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07026447

PIB

100002799