Soravia Group

Soravia Group

O kompaniji

Soravia Group je kompanija osnovana u 19. veku. Osnivač je Johan Soravia, arhitekta. U početku, kompanija se bavila samo arhitekturom. Pred kraj veka, kada je za stanovima i hotelima bila sve veća potreba i potražnja, polje poslovnih aktivnosti je prošireno i na građevinu.

Tek 1992. godine, porodica Soravia je osnovala kompaniju Soravia Group, da bi maksimalno iskoristila preduzetničku porodičnu tradiciju, koja je bila aktivna pre svega u građevinskim poslovima i poslovima sa nekretninama. Bitan element u prosperitetu bila je odluka o proširenju posla na selidbe.

Kompanija je postepeno širila centar poslovanja ka istoku, a različiti regioni i projekti su često zahtevali veoma jedinstvena rešenja. U cilju suočavanja sa ovim specifičnim izazovima, kompanija je počela da sarađuje sa lokalnim stručnjacima koji su bili savršena dopuna postojećim stručnjacima u kompaniji. Na ovaj način stvoren je jedinstveni kolektiv sa razvijenim osećajem za timski rad.

Danas, kada je poslovanje u velikoj meri prošireno, kompanija može garantovati profesionalnost i pouzdanost kao nepromenjen zaštitni znak kompanije. Delatnosti koje kompanija danas obuhvata u regionu cele centralno-istočne Evrope su, pored real-estate developmenta i advertising, hotelijerstvo, proizvodnja i distribucija mineralnih voda, aukcijska kuća u vlasništvu, kao i niz drugih vrsta investicija.

Moć vizije okreće točkove razvoja, a to motiviše zaposlene da postižu svoj maksimum. Soravia Group ima za cilj da napravi prostor u kome će ljudi moći da se istaknu i razviju. Ovo je jedino moguće ukoliko su poslovni partneri i zaposleni ohrabrivani da daju samostalni doprinos kompaniji.

Samim tim, osobine koje se trudimo da razvijemo među zaposlenima i nama samima je inicijativa, kreativnost i adaptivnost.

Panta rei - sve teče i sve se menja. Onaj ko ohrabruje vizije i radi na njihovom ostvarenju učestvuje u stvaranju uspeha.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Vladimira Popovića 6, 11000 Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20388811

PIB

105454979