Spoonlabs d.o.o.

Spoonlabs d.o.o.

O kompaniji

Spoonlabs d.o.o. je kompanija iz Beograda koja se bavi razvojem i prodajom sopstvenih web aplikacija i komponenti na globalnom tržištu. Naš cilj je izrada inventivnih i originalnih softverskih rešenja u LAMP okruženju, koja zadovoljavaju najviše tehničke standarde i koriste tehnologije optimizavane prema potrebama najzahtevnijih korisnika. Spoonlabs se trenutno fokusira na razvoj aplikacija koje podržavaju Web 2.0 generaciju korisničnih servisa, kao što je naš Vivvo sistem za upravljanje web sadržajima.

Vivvo CMS je jedan od vodećih komercijalnih sistema za upravljanje web sadržajima (News Publishing CMS) na PHP platformi, koji podržava 17 svetskih jezika, uključujući arapski, francuski, grčki, engleski, kineski, ruski i švedski. U ovom trenutku nekoliko hiljada web sajtova koristi Vivvo CMS i ovaj uspeh je postignut prvenstveno zahvaljujući:

  • najmodernijim softwerskim rešenjima koja su implementirana u Vivvo sistemu,
  • jednostavnom i intuitivnom korističnikom interfejsu,
  • i predanoj tehničkoj podršci i profesionalnom odnosu prema klijentima.

Spoonlabs je uvek u potrazi za ljudima koji žele i znaju da naprave najbolji softver na svetu, i misle da se takav softver može razvijati i u Srbiji.

Mi smo mali tim, u kome se svaki član ohrabruje da predlaže nove, originalne ideje i rešenja, ali i da radi pod pritiskom i u zadatim rokovima kada je to potrebno. Naš tim čine mladi, ambiciozni, ali iznad svega stručni ljudi koji se konstantno usavršavaju i uče jedni od drugih.

Spoonlabs ti nudi izazovniji, zanimljiviji, i zabavniji način da postaneš deo globalne web industrije kao član našeg uspešnog TIMA.


Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Luja Adamiča 10, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20180269

PIB

104513276