Stanko Dukić

Član IT tima rotirajućih komponenti
Stanko Dukić
Pridružio sam se kompaniji SR Technics Services krajem 2015. godine, od kada i vodim svoj tim koji pruža SAP usluge upravljanja informacionim sistemima i bavi se rešavanjem problema koji mogu nastati tokom procesa održavanja letelica. Ono što me je najviše zainteresovalo da se priključim kompaniji jeste duga tradicija koju SR Technics poseduje u održavanju i pružanju usluga tehničke podrške u avio sektoru. Inače, po struci sam avio inženjer i više od svega volim da se bavim avionima, ali sa druge strane za mene predstavlja veliki izazov da svakodnevno unapređujem  SAP okruženje u kompaniji koja se veoma brzo razvija na našem tržištu.
Dinamika koju diktira avio industrija, u kombinaciji sa vrhunskim profesionalizmom i sjajnim rezultatima kompanije SR Technics širom sveta, čini najatraktivniji i najdinamičniji deo našeg posla. SR Technics nam daje mogućnost da se usavršavamo, stičemo nova iskustva i postanemo pravi eksperti u oblasti informacionih tehnologija. Kompanija nam pruža odlične uslove za rad i omogućava nam da se neprestano usavršavamo i postižemo sve bolje rezultate.
Najveća vrednost tima u beogradskoj kancelariji SR Technics leži u izuzetnoj motivaciji, energiji i pozitivnoj atmosferi. Zaista imamo odličnu komunikaciju unutar tima, kao i jasno izraženu želju da pronađemo najbolje rešenje za svaki problem.

Ostala iskustva zaposlenih