SRBnet- INTERNET SERVIS PROVAJDER

SRBnet- INTERNET SERVIS PROVAJDER

O kompaniji

O NAMA
Nasa firma poznata je kao telekomunikaciona kompanija sa najbržim rastom u Sumadiji. Osnovana 2011. godine, kompanija SRBnet se razvijala uspešno – od prvog pružaoca usluga interneta na celoj Sumadiji – u moderno preduzeće, koje pruža širok raspon usluga i sadržaja integrisanih u bezicnu komunikaciju, fiksnu telefoniju, digitalnu kablovsku televiziju, internet i medije.

SRBnet je poznat kao moderna kompanija sa naprednim uslugama, i uživa ugled kompanije koja se brine o svojim klijentima. Kako u sektoru domaćinstava, tako i u poslovnom, naša inovacija prožima se kroz sve proizvode i usluge, koji su pažljivo osmišljeni kako bi odgovarali različitim potrebama naših korisnika.

Naša filozofija stvaranja tarifnih planova i ponuda prilagođenih promenjivim zahtevima naših korisnika, sa različitim stilovima života, ogleda se u raznolikosti naših usluga. Svojim ulaskom na tržište, kompanija SRBnet je donela konkurenciju na tržište internet usluge i mnogostruke pogodnosti po same korisnike. Prodiranje SRBnet na tržište, snizilo je cene, dok je istovremeno podiglo kvalitet usluga, na najviši mogući nivo.

Pokrivenost mreze.

Telekomunikaciona kompanija SRBnet izgradila je mrežu koja pokriva signalom sirokopojasnog interneta 99.7% stanovništva u Sumadiji, odnosno 98.5% teritorije Sumadije, postajući na ovaj način najsnažniji prenosnik signala sirokopojasnog interneta u tom delu Srbije, koji je u stalnom porastu. Rasprostiranje mreže kompanije SRBnet biće nastavljeno sve dok se signalom ne pokrije svaki ćošak teritorije Republike Srbije.

Od 01.01.2017 godine inovacija ,,SRBnet Fiber,, dolazi kao novi servis nase mreze. SRBNet fiber mreža je isplanirana i izgrađena po najmodernijim standardima koristeći GPON pasivnu pristupnu opremu koja nema potrebu za lokalnim napajanjem električnom energijom. Aktivna oprema se nalazi u centralizovanim kabinetima sa nezavisnim napajanjem, što znači da potencijalni nestanak električne energije u bližem okruženju Vaše zgrade neće prouzrokovati prekid u korišćenju usluga.

Kontakt

SRBnet- INTERNET SERVIS PROVAJDER

  • Ilije Garasanina 22
  • Aranđelovac
  • Srbija
  • PIB: 107316264
  • Matični broj: 62657634
034 22 00 22

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.