Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

S&T Serbia

S&T Serbia logo
Đorđe Stanojevića 14/III sprat
Beograd
Srbija
+381 11 311 6221
51-100
100388421
17130846

S&T Serbia


S&T SERBIA se bavi realizacijom kompletnih IT rešenja, integracijom sistema, uslugama informatičkog konsaltinga, servisa i podrške u cilju rešavanja poslovnih problema svojih klijenata, oslanjajući se na jake lokalne timove, regionalnu saradnju i individualni pristup svakom klijentu. S&T SERBIA zasniva svoja rešenja na proizvodima i uslugama najvećih svetskih proizvođača kao što su SAP, Infor, Cognos, HP, IBM, EMC, CISCO, Microsoft i drugi.

S&T SERBIA kao jedan od najuspešnijih IT "solution provider" - a i sistem integratora u zemlji, deo je S&T korporacije koja je prisutna u 23 zemlje na 3 kontinenta sa preko 3000 zaposlenih, i godišnjim prometom od pola milijardi evra. S&T SERBIA posluje u okviru Adriatik regije koja obuhvata zemlje bivše Jugoslavije, i na toj teritoriji predstavlja najznačajniju regionalnu IT kompaniju. Prisustvo na tržištu Republike Srbije još od 1996. karakteriše stabilan rast i razvoj, praćen dobrim poslovnim rezultatima.

Naš uspeh na lokalnom tržištu temeljimo na decenijskom iskustvu, sveobuhvatnom pristupu i kontinuiranom usavršavanju. Inovativnost, inventivnost i znanje za nas predstavljaju primarne vrednosti, a samim tim i ključne ciljeve.

Karijera

Zbog kontinuiranog širenja posla u stalnoj smo potrazi za ambicioznim, kompetentnim i visoko motivisanim ljudima koji pokazuju inicijativu, inovativnost i kreativan pristup rešavanju problema u oblasti informacionih tehnologija.

Od kandidata očekujemo:

Završen neki od sledećih fakulteta: Elektrotehnički, Fakultet organizacionih nauka, Matematički, Ekonomski, ili neki od srodnih fakulteta,
Dobro poznavanje engleskog jezika, usmenog i pisanog,
Odlično poznavanje rada u Office aplikacijama,
Otvoren pristup različitim okruženjima i spremnost na timski rad.

Nudimo:

Interesantan i dinamičan posao sa mogućnošću profesionalnog usavršavanja i napredovanja.
Rad u multinacionalnom okruženju i učešće na projektima za vodeće kompanije u zemlji i regionu.
Stimulativan paket beneficija u skladu sa postignutim rezultatima.

Ako ste spremni za nove izazove, a uz to ste obrazovani, orijentisani ka timskom radu i tražite dinamičan i perspektivan posao, pridružite nam se i ostvarite svoje profesionalne ambicije.Pozivamo vas da pošaljete Vaš CV (poželjno na engleskom jeziku) i propratno pismo na e-mail: jobs@snt.rs, posetite naš
web-site  www snt.rs/career/86454.yu.php, i postanete deo našeg

Stručnog Tima!

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.