S&T Serbia

S&T Serbia

O kompaniji

S&T SERBIA se bavi realizacijom kompletnih IT rešenja, integracijom sistema, uslugama informatičkog konsaltinga, servisa i podrške u cilju rešavanja poslovnih problema svojih klijenata, oslanjajući se na jake lokalne timove, regionalnu saradnju i individualni pristup svakom klijentu. S&T SERBIA zasniva svoja rešenja na proizvodima i uslugama najvećih svetskih proizvođača kao što su SAP, Infor, Cognos, HP, IBM, EMC, CISCO, Microsoft i drugi.

S&T SERBIA kao jedan od najuspešnijih IT "solution provider" - a i sistem integratora u zemlji, deo je S&T korporacije koja je prisutna u 23 zemlje na 3 kontinenta sa preko 3000 zaposlenih, i godišnjim prometom od pola milijardi evra. S&T SERBIA posluje u okviru Adriatik regije koja obuhvata zemlje bivše Jugoslavije, i na toj teritoriji predstavlja najznačajniju regionalnu IT kompaniju. Prisustvo na tržištu Republike Srbije još od 1996. karakteriše stabilan rast i razvoj, praćen dobrim poslovnim rezultatima.

Naš uspeh na lokalnom tržištu temeljimo na decenijskom iskustvu, sveobuhvatnom pristupu i kontinuiranom usavršavanju. Inovativnost, inventivnost i znanje za nas predstavljaju primarne vrednosti, a samim tim i ključne ciljeve.

Karijera

Zbog kontinuiranog širenja posla u stalnoj smo potrazi za ambicioznim, kompetentnim i visoko motivisanim ljudima koji pokazuju inicijativu, inovativnost i kreativan pristup rešavanju problema u oblasti informacionih tehnologija.

Od kandidata očekujemo:

Završen neki od sledećih fakulteta: Elektrotehnički, Fakultet organizacionih nauka, Matematički, Ekonomski, ili neki od srodnih fakulteta,
Dobro poznavanje engleskog jezika, usmenog i pisanog,
Odlično poznavanje rada u Office aplikacijama,
Otvoren pristup različitim okruženjima i spremnost na timski rad.

Nudimo:

Interesantan i dinamičan posao sa mogućnošću profesionalnog usavršavanja i napredovanja.
Rad u multinacionalnom okruženju i učešće na projektima za vodeće kompanije u zemlji i regionu.
Stimulativan paket beneficija u skladu sa postignutim rezultatima.

Ako ste spremni za nove izazove, a uz to ste obrazovani, orijentisani ka timskom radu i tražite dinamičan i perspektivan posao, pridružite nam se i ostvarite svoje profesionalne ambicije.Pozivamo vas da pošaljete Vaš CV (poželjno na engleskom jeziku) i propratno pismo na e-mail: jobs@snt.rs, posetite naš
web-site  www snt.rs/career/86454.yu.php, i postanete deo našeg

Stručnog Tima!

Kontakt

S&T Serbia

  • Đorđe Stanojevića 14/III sprat
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 100388421
  • Matični broj: 17130846
  • Broj zaposlenih: 51 - 100
+381 11 311 6221

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.