Štamparija Grafika

O kompaniji

Štamparija Grafika se odlikuje visokom pozicijom na tržištu i opremljena je tako da u njoj svaki posao može da se uradi od ideje do završne (knjigovezačke) obrade na najprofesionalniji i najkvalitetniji način.

Proizvodni program obuhvata veoma široku lepezu štampanog materijala: monografije, knjige, udžbenike, kataloge, prospekte, kalendare, časopise, brošure, plakate, fascikle, reklamne kese, blokove, nalepnice, etikete, finu ambalažu... trenutno je jedna od ofset štamparija sa najkvalitetnijom opremom u regionu.

Delatnost

Štampa visokog kvaliteta predstavlja našu osnovnu delatnost. Organizacioni i proizvodni kapaciteti daju nam mogućnost da poslove završavamo u veoma kratkom roku, uz zadržavanje već prepoznatljivog nivoa kvaliteta. Više od dve decenije predanog rada u grafičkoj industriji predstavljaju našu garanciju da smo u stanju da zadovoljimo sve zahteve klijenata iz oblasti ofset štampe i da ostvarimo trajno i uspešnu saradnju na poljima grafičkog dizajna i pripreme. Zaposleni svakom poslu pristupaju sa podjednakom pažnjom i željom sa svakodnevnim usavršavanjem u struci. Svakodnevne radne aktivnosti svih zaposlenih su usmerene ka postizanju najvišeg mogućeg kvaliteta naručenog grafičkog proizvoda ili usluge što dovodi do zadovoljstva klijenata, ali istovremeno i svih koji učestvuju u realizaciji posla.

Moderno shvatanje poslovanja, stručan kadar i savremena oprema čine štampariju Grafiku pouzdanim partnerom u oblasti štamparstva i vizuelnih komunikacija. Posebna pažnja se posvećuje odnosu sa kiljentima i dobroj poslovnoj komunikaciji kao proverenom sredstvu za zadovoljenje potreba korisnika naših usluga. 

Kontakt

Štamparija Grafika

  • Sime Pogacarevica 7
  • Leskovac
  • Srbija
  • PIB: 100327318
  • Matični broj: 54774397

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.