Stan na dan doo

O kompaniji

Mi smo web prezentacija osnovana sa namerom da ponudimo najbolji izbor apartmana u Beogradu. S obzirom da Beograd volimo i dobro poznajemo, a proputovali smo ceo svet, želeli smo da obezbedimo najbolji mogući privatan smeštaj u Beogradu za sve one koji su daleko od svoje kuće, a žele da se osete prijatno.

Nema sumnje u to da Beograd pruža neograničeno mnogo prilika da se uživa u njegovoj kulturi, arhitekturi, muzejima, muzici, restoranima, noćnom životu…, ali sve ovo još više dolazi do izražaja ukoliko je smeštaj udoban, baš kao u sopstvenom domu. Naš cilj i jeste da pružimo osećaj udobnosti kakav se ima kod kuće. 

Našim gostima smo na raspolaganju u svakom trenutku kako bi u potpunosti bili zadovoljni našim uslugama. Na našem web site-u možete da pogledate svaki od apartmana i pročitate sve informacije o našim kapacitetima, lokaciji i cenama. Rezervacije apartmana se mogu izvršiti putem telefona, on-line, direktno preko naše web stranice, a za detaljnije informacije možete da nas kontaktirate preko naše E-pošte: office@stannadan.com

Kontakt

Adresa

Jurija Gagarina 14d, Beograd, Srbija

Novi Beograd

Jurija Gagarina 14d, lokal 5

Jurija Gagarina 14d, lokal 5

Kontakt
Matični broj

20826886

PIB

107561787

Broj zaposlenih

< 20