Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

sTech d.o.o. Beograd, Novi Beograd

sTech d.o.o. Beograd, Novi Beograd logo
Milutina Milankovica 134G 11 070 Novi Beograd
Beograd
SRBIJA
011 20 25 017
51-100
107532726
20821515

sTech d.o.o. Beograd, Novi Beograd


Od 2012. godine smo pouzdan partner i pružalac zajedničkih usluga UNIQA osiguravajućim kompanijama u regionu jugoistočne Evrope.

sTech tim je dizajner i nosilac IT strategije u regionu jugoistočne Evrope bazirane na znanju i iskustvu UNIQA Grupe, lokalne ekspertize i poslovnih potreba tržišta jugoistočne Evrope. Broj zaposlenih raste, zrelost naših IT rešenja je sve veća u oblasti tehnologije, arhitekture, standarda bezbednosti, use case modelling-a i automatizovanog testiranja.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Naš tim konstantno radi na unapređivanju strategija zapošljavanja i već nakon prvog kontakta sa HR timom kandidati znaju šta ih čeka tokom procesa.

U zavisnosti od pozicije, uobičajena praksa je da se organizuju dva kruga intervjua i testiranje, tokom kojih, osim nas, i kandidat ima vremena i mogućnosti da sazna sve što je relevantno za donošenje odluke o saradnji.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Osim činjenice da je mentorski rad i kultura jedna od najvećih snaga naše kompanije, kao i da će radom u sTech-u zaposleni steći uvid u način poslovanja osiguravajućih društava, izdvajamo:

Dodatno zdravstveno osiguranje
Putno osiguranje
Uvećan broj dana godišnjeg odmora
Fleksibilno radno vreme 
Nagrađivanje na osnovu merenja performansi

 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.