Steel Precision d.o.o.

Steel Precision d.o.o.

Poslovi

Tehnički crtač

Novi Sad

rok 09.12.2020.

O nama

Steel Precision Group je kompanija koja se bavi pružanjem usluga u oblasti građevinarstva. Specijalizovani smo za izradu izvođačkih projekata i radioničkih crteža čeličnih konstrukcija.
Naš rad je veoma kompleksan i raznolik. Često se u projektima suočavamo sa izazovima i posvećeni smo rešavanju problema i optimizaciji izrade konstrukcije, detalja i montaže konstrukcije.
Projekti se izvode u Australiji i obuhvataju različite tipologije objekata: rezidencijalne, javne, komercijalne i industrijske.
Kancelarije naše kompanije se nalaze u Sidneju (sedište) i u Novom Sadu.


Zašto baš mi?
Mi u Steel Precision timu radimo mali deo projekta: osnovne komponente i detalje čelične konstrukcije. Da bi garantovali uspešno realizovan projekat, dokumentacija koju proizvodimo zahteva veoma precizan nivo izrade detalja. 
Naš posao zahteva veliku tačnost pri izradi konstrukcije, pri čemu i mala promena dizajna može rezultovati velikom promenom u našim crtežima. Pored tačnosti, zahteva i strpljenje, oko za detalje i upotrebu softverskih alata na koje se oslanjamo.

Cenimo rad i zalaganje, i svim motivisanim kandidatima nudimo mogućnost zaposlenja bez obzira da li poseduju radno iskustvo, jer u kandidatima tražimo budućeg saradnika koji će se razvijati zajedno sa nama. Ako misliš da je ovo posao u kom se pronalaziš i možeš da iskažeš svoj potencijal, pridruži nam se i postani deo tima!

Naši zaposleni

Jasmin Potoković – Vođa tima za izradu radioničkih crteža

Steel Precision Group timu sam se pridruzio 2017. godine, gde me je dočekala prijatna radna atmosfera, kolege koje su uvek tu da pomognu, organizovana obuka i mentorstvo.
Radim na vrlo zanimljivim i izazovnim projektima, gde treba da uradim pripremu crteža i detalja za radionicu, koja se sastoji od provere i kotiranja završnog crteža za izradu čeličnih sklopova.

Marina Škrbić – Modelar 

Marina Škrbić je master inženjer arhitekture. Steel Precision Group timu se pridružila 2019. godine. Podrška i pristupačnost novih kolega olakšale su joj brže savladavanje kompleksnog posla, a atmosferom timskog duha posao je postao više zadovoljstvo nego obaveza.
Najviše se naučila organizaciji i sistematizaciji pri radu koji zahtevaju poštovanje rokova. Kroz rad koji podrazumeva blisku saradnju srodnih tehničkih struka pronalazi motivaciju za širenje teorijskog i praktičnog znanja. 

Katarina Dajč – Menadžer projekata i trening menadžer

Katarina Dajč je arhitekta sa strašću za stalnim učenjem.
Da bi zadovoljila svoju inženjersku stranu, radi u oblasti čeličnih konstrukcija kao menadžer projekata i obuka.
U svom poslu uživa u izazovnim projektima i rešavanju problema, ali i u deljenju i širenju prikupljenog znanja.
Njena lična misija u kompaniji je da pomogne u stvaranju tima stručnjaka spremih da obave i najsloženiji posao.
 

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Kontakt

Steel Precision d.o.o.

Bulevar Oslobođenja 46a, Novi Sad, Srbija

ns@steelprecisiongroup.com.au

http://steelprecisiongroup.com.au/

+381 (0)63/509570
Facebook
Twitter