Steel Precision d.o.o.-logo

Steel Precision d.o.o.

Steel Precision d.o.o.-bg

O kompaniji

Steel Precision Group je kompanija koja se bavi pružanjem usluga u oblasti građevinarstva. Specijalizovani smo za izradu izvođačkih projekata i radioničkih crteža čeličnih konstrukcija.
Naš rad je veoma kompleksan i raznolik. Često se u projektima suočavamo sa izazovima i posvećeni smo rešavanju problema i optimizaciji izrade konstrukcije, detalja i montaže konstrukcije.
Projekti se izvode u Australiji i obuhvataju različite tipologije objekata: rezidencijalne, javne, komercijalne i industrijske.
Kancelarije naše kompanije se nalaze u Sidneju (sedište) i u Novom Sadu.


Zašto baš mi?
Mi u Steel Precision timu radimo mali deo projekta: osnovne komponente i detalje čelične konstrukcije. Da bi garantovali uspešno realizovan projekat, dokumentacija koju proizvodimo zahteva veoma precizan nivo izrade detalja. 
Naš posao zahteva veliku tačnost pri izradi konstrukcije, pri čemu i mala promena dizajna može rezultovati velikom promenom u našim crtežima. Pored tačnosti, zahteva i strpljenje, oko za detalje i upotrebu softverskih alata na koje se oslanjamo.

Cenimo rad i zalaganje, i svim motivisanim kandidatima nudimo mogućnost zaposlenja bez obzira da li poseduju radno iskustvo, jer u kandidatima tražimo budućeg saradnika koji će se razvijati zajedno sa nama. Ako misliš da je ovo posao u kom se pronalaziš i možeš da iskažeš svoj potencijal, pridruži nam se i postani deo tima!

Beneficije

Porodica i roditeljstvo

Timska druženja

Rad od kuće

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

Steel Precision d.o.o.

Steel Precision d.o.o.

Adresa

Bulevar Oslobođenja 46a

Novi Sad, Srbija

Matični broj

20974346

PIB

108313572

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.