Steel Precision d.o.o.

Steel Precision d.o.o.

O kompaniji

Steel Precision Group je kompanija koja se bavi pružanjem usluga u oblasti građevinarstva. Specijalizovani smo za izradu izvođačkih projekata i radioničkih crteža čeličnih konstrukcija.
Naš rad je veoma kompleksan i raznolik. Često se u projektima suočavamo sa izazovima i posvećeni smo rešavanju problema i optimizaciji izrade konstrukcije, detalja i montaže konstrukcije.
Projekti se izvode u Australiji i obuhvataju različite tipologije objekata: rezidencijalne, javne, komercijalne i industrijske.
Kancelarije naše kompanije se nalaze u Sidneju (sedište) i u Novom Sadu.


Zašto baš mi?
Mi u Steel Precision timu radimo mali deo projekta: osnovne komponente i detalje čelične konstrukcije. Da bi garantovali uspešno realizovan projekat, dokumentacija koju proizvodimo zahteva veoma precizan nivo izrade detalja. 
Naš posao zahteva veliku tačnost pri izradi konstrukcije, pri čemu i mala promena dizajna može rezultovati velikom promenom u našim crtežima. Pored tačnosti, zahteva i strpljenje, oko za detalje i upotrebu softverskih alata na koje se oslanjamo.

Cenimo rad i zalaganje, i svim motivisanim kandidatima nudimo mogućnost zaposlenja bez obzira da li poseduju radno iskustvo, jer u kandidatima tražimo budućeg saradnika koji će se razvijati zajedno sa nama. Ako misliš da je ovo posao u kom se pronalaziš i možeš da iskažeš svoj potencijal, pridruži nam se i postani deo tima!

Kontakt

Adresa

Bulevar Oslobođenja 46a, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

20974346

PIB

108313572

Broj zaposlenih

< 20