Stiga d.o.o.

Stiga d.o.o.

O kompaniji

Preduzeće Stiga d.o.o, iz Novog Sada, osnovano je 1990. godine. Od osnivanja do danas bavi se prodajom medicinskog potrošnog materijala i medicinske opreme. Od samog početka opredelili smo se za uvoz i prodaju isključivo visoko kvalitetnih proizvoda. 

Iz tog razloga naši partneri su:

Johnson & Johnson
Edwards Lifesciences
Volcano
Breas
3Teks itd.

Dugoročno sarađujemo sa više eminentnih zdravstvenih ustanova na teritoriji cele Srbije, kao što su Klinički centar Vojvodine, Klinički centar Srbije, Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine, Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, Institut za plućne bolesti Vojvodine, Institut za onkologiju Vojvodine, Univerzitetska dečija klinika i Institut za zudravstvenu zaštitu majke i deteta Beograd, Opšte bolnice Subotica, Sombor, Zrenjanin, Vrbas, kao i sa privatnim bolnicama, klinikama i laboratorijama.

Od 2007. godine imamo uveden sistem kvaliteta po standardu ISO 9001, što obezbeđuje izuzetno visok i konstantan nivo kvaliteta u radu našeg preduzeća.

Kontakt

Stiga d.o.o.

  • Bolmanska 8
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 100239277
  • Matični broj: 08180598

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.