STMG Consultancy d.o.o.

STMG Consultancy d.o.o.

O kompaniji

STMG Consultancy (nekadašnji EC Harris) je vodeća konsultantska kuća u regionu, koja timskim radom na planiranju i primeni strategija koje optimizuju izgradnju, funkcionisanje i upotrebu objekata, uvećava povraćaj investicija svojim klijentima.
STMG Srbija i STMG Hrvatska predstavljaju sedišta za poslovanje u regionu – na području Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, i Bosne i Hercegovine. STMG pruža usluge upravljanja projektom i troškovima, nadzora projektnog finansiranja, tehničke ekspertize pri transakcijama i refinansiranju projekata, pruža podršku u arbitraži i sporovima u oblasti građevinarstva, domaćim i stranim investitorima, korporacijama i bankama. Iskustvo na domaćem tržištu u kombinaciji sa resursima širom sveta omogućava čvrstu poziciju STMG-a, kao nezavisnog konsultanta na građevinskim projektima širom Srbije i u okruženju. 
Direktor i vlasnik firme STMG Consultancy je Saša Trajković, nekadašnji partner zadužen za poslovanje EC Harris-a u Srbiji i Hrvatskoj, koje preuzima februara 2014. godine i pokreće STMG Consultancy, istovremeno postajući strateški partner u regionu EC Harris-a i Arcadis-a. Izuzetno poznavanje domaćeg tržišta i dugogodišnje iskustvo njega i njegovog tima garantuju pružanje usluga prema visokim tehničkim standardima, uz primenu najbolje međunarodne prakse, a u skladu sa zahtevima lokalnog tržišta. 
Naš tim se sastoji 20 konsultanata / licenciranih inženjera i preko 30 podkonsultanata sa kojima imamo dugogodišnju uspešnu saradnju u realizaciji projekata. 
Naši konsultanti su iskusni inženjeri, vodeći eksperti u svojoj struci - inženjeri mašinstva, građevine, arhitekture, elektrotehnike, geologije, i zaštite životne sredine, sa dugogodišnjim iskustvom u upravljanju projektima i troškovima na prestižnim projektima u regionu zapadnog Balkana.  
 

Kontakt

STMG Consultancy d.o.o.

  • Bulevar Zorana Đinđića 144v
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 102700240
  • Matični broj: 17459520

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.