Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Stomatološki Centar NorDent 

Stomatološki Centar NorDent  logo
Matije Korvina 17 24000 Subotica
Subotica
SRBIJA
024/561-112
20-50
106918089
62367954

Stomatološki Centar NorDent 


Stomatološki centar NorDent, nastao je kao odraz potrebe da se našim pacijentima ponudi savremena, kvalitetna, brza i efikasna stomatološka usluga, kakvu zaslužuju, a koju su ranije mogli naći samo u većim gradovima zemlje ili inostranstva. 

Rezultat ovakve želje i vizije predstavlja stomatološki centar  opremljen sa 11 stomatoloških ordinacija, 2 hirurške sale, savremenim dijagnostičkim kabinetom i najnovijom CAD-CAM zubno-tehničkom laboratorijom, projektovanim prema najsavremenijim tehničkim i tehnološkim dostignućima sadašnjice. 
Kroz dugogodišnju edukaciju i praksu, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, težili smo kontinuiranom usavršavanju u cilju pružanja što kvalitetnijih usluga.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Nakon procesa prikupljanja biografija kandidata, veoma studiozno se prilazi analizi svakog potencijalnog kandidata, bez obzira na prethodno iskustvo. Naravno da se zbog specifičnosti posla kojim se bavimo, poseban akcenat stavlja na svu potrebnu dokumentaciju neophodnu za zasnivanje radnog odnosa za medicinske radnike i saradnike.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Stomatološka ordinacija NorDent je pravo mesto za stomatološke i medicinske sestre tehničare jer tu mogu da primene sve ono što su naučili tokom školovanja, unaprede svoje znanje i napreduju u smislu praktičnog znanja. Pravo je uživanje raditi u lepom novom ambijentu uređenom po najnovijim standardima, uz obilje najboljih materijala, instrumenata i opreme, a sve u timskom duhu. 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.