STRABAG d.o.o.-logo

STRABAG d.o.o.

STRABAG d.o.o.-bg

O kompaniji

 

STRABAG je evropski građevinski koncern, vodeći na poljima inovacija i snage kapitala. Naša ponuda obuhvata poslove iz svih oblasti građevinske industrije. Specijalizovana preduzeća u okviru koncerna integrišu najrazličitije usluge i za to preuzimaju odgovornost: pravovremeno okupljamo ljude, građevinske materijale i mašine na pravom mestu i tako izvodimo i kompleksne građevinske projekte – u skladu sa dogovorenim terminima i kvalitetom i za najbolju cenu. Ukratko: preuzimanjem određenih rizika olakšavamo našim investitorima deo obaveza.
Angažovanjem naših zaposlenih širom sveta smo jedna od retkih kompanija, koja može da ponudi sveobuhvatnu paletu građevinskih usluga – od nacrta preko projektovanja i gradnje, pa sve do „Property & Facility Services“, odnosno proizvodnje i uklanjanja objekata. Godišnji promet našeg koncerna je oko 14 milijardi evra. Gusta mreža brojnih koncernskih društava u mnogim evropskim zemljama, a sve više i na drugim kontinentima, omogućava proširenje teritorije angažovanja daleko izvan granica Austrije i Nemačke. Ova širina delovanja nam omogućava optimalnu gradnju u pogledu troškova i resursa.

STRABAG grupa u Srbiji je aktivna od 2002.godine i danas okuplja oko 1000 zaposlenih.

ŠEST STRATEŠKIH POLJA
Economic Responsibility, People & Workplace, Ecological Responsibility, Corporate Governance, Business Compliance, Corporate Citizenship

VREDNOSTI
POVERENJE, POŠTOVANJE, POUZDANOST, ANGAŽMAN, PARTNERSTVO, DUGOROČNOST, SOLIDARNOST, SKROMNOST, RADOST INOVACIJE

Za više informacija posetite našu web stranicu www.strabag.com.

Beneficije

Zdravlje

Sport i rekreacija

Timska druženja

Hrana i piće

Obuke, konferencije

Iskustva zaposlenih

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

STRABAG grupa -logo

STRABAG grupa

STRABAG grupa

BMTI d.o.o. -logo

BMTI d.o.o.

Servisna firma u okviru koncerna STRABAG SE - nadležna za sve usluge i pitanja dispozicije, iznajmljivanja, održavanja i nabavke svih građevinskih mašina i vozila.

BRVZ d.o.o. -logo

BRVZ d.o.o.

Centralna firma za uslužne delatnosti BRVZ d.o.o. je preduzeće specijalizovano za sva ekonomsko-računovodstvena pitanja kao i poslove u vezi sa informacionim
tehnologijama u okviru koncerna STRABAG SE.

TPA d.o.o. -logo

TPA d.o.o.

Centralno područje TPA za obezbeđenje kvaliteta i inovacije. Akreditovana laboratorija za ispitivanje prema Međunarodnom standardu ISO / IEC  17025.
DELATNOST LABORATORIJE:
Laboratorijska / terenska ispitivanja i merenja
Tehničko i tehnološko  savetovanje o građevinskim proizvodima
Inženjerske usluge
Tehnička obuka


Mineral Kop d.o.o. -logo

Mineral Kop d.o.o.

U okviru koncerna STRABAG firma Mineral Kop se bavi proizvodnjom kamena, peska i šljunka na oko 200 lokacija u Evropi.
 
Firma Mineral Kop d.o.o. kao deo STRABAG grupe u Srbiji je od 2007.godine nadležna za istražne radove i eksploataciju  mineralnih sirovina.

CML Construction Services d.o.o. -logo

CML Construction Services d.o.o.

 
CML Construction Services je društvo koje je sa 100% vlasničkog udela osnovano od strane Koncerna STRABAG SE. Osnovna delatnost ovog društva je pružanje usluga koncernskim preduzećima kod svih poslova u vezi sa građevinskom industrijom i privredom.  Kao centralno područje CML Construction Services asistrira operativi u svim fazama realizacije projekata.

STRABAG AG-logo

STRABAG AG

STRABAG operativa

Kontakt

STRABAG d.o.o.

STRABAG d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Milutina Milankovića 3b

Novi Beograd, Novi Beograd

Srbija

Kontakt

+381 (0)11 222 1700

Matični broj

17382977

PIB

101328839

Broj zaposlenih

251 - 500

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.