STRABAG d.o.o.
STRABAG d.o.o.

STRABAG d.o.o.

WORK ON PROGRESS

O kompaniji

 

STRABAG je evropski građevinski koncern, vodeći na poljima inovacija i snage kapitala. Naša ponuda obuhvata poslove iz svih oblasti građevinske industrije. Specijalizovana preduzeća u okviru koncerna integrišu najrazličitije usluge i za to preuzimaju odgovornost: pravovremeno okupljamo ljude, građevinske materijale i mašine na pravom mestu i tako izvodimo i kompleksne građevinske projekte – u skladu sa dogovorenim terminima i kvalitetom i za najbolju cenu. Ukratko: preuzimanjem određenih rizika olakšavamo našim investitorima deo obaveza.
Angažovanjem naših zaposlenih širom sveta smo jedna od retkih kompanija, koja može da ponudi sveobuhvatnu paletu građevinskih usluga – od nacrta preko projektovanja i gradnje, pa sve do „Property & Facility Services“, odnosno proizvodnje i uklanjanja objekata. Godišnji promet našeg koncerna je oko 14 milijardi evra. Gusta mreža brojnih koncernskih društava u mnogim evropskim zemljama, a sve više i na drugim kontinentima, omogućava proširenje teritorije angažovanja daleko izvan granica Austrije i Nemačke. Ova širina delovanja nam omogućava optimalnu gradnju u pogledu troškova i resursa.

STRABAG grupa u Srbiji je aktivna od 2002.godine i danas okuplja oko 1000 zaposlenih.

ŠEST STRATEŠKIH POLJA
Economic Responsibility, People & Workplace, Ecological Responsibility, Corporate Governance, Business Compliance, Corporate Citizenship

VREDNOSTI
POVERENJE, POŠTOVANJE, POUZDANOST, ANGAŽMAN, PARTNERSTVO, DUGOROČNOST, SOLIDARNOST, SKROMNOST, RADOST INOVACIJE

Za više informacija posetite našu web stranicu www.strabag.com.

Beneficije

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Milutina Milankovića 3b, Novi Beograd, Srbija

Generala Gambete 68, Zaječar

Ulica 600 br. 2, Čačak

Žarka Zrenjanina 12, Pančevo

Kontakt
Matični broj

17382977

PIB

101328839

Broj zaposlenih

251 - 500