STRABAG d.o.o.

STRABAG d.o.o.

Snaga grupacije

O nama

 

STRABAG je evropski građevinski koncern, vodeći na poljima inovacija i snage kapitala. Naša ponuda obuhvata poslove iz svih oblasti građevinske industrije. Specijalizovana preduzeća u okviru koncerna integrišu najrazličitije usluge i za to preuzimaju odgovornost: pravovremeno okupljamo ljude, građevinske materijale i mašine na pravom mestu i tako izvodimo i kompleksne građevinske projekte – u skladu sa dogovorenim terminima i kvalitetom i za najbolju cenu. Ukratko: preuzimanjem određenih rizika olakšavamo našim investitorima deo obaveza.
Angažovanjem naših zaposlenih širom sveta smo jedna od retkih kompanija, koja može da ponudi sveobuhvatnu paletu građevinskih usluga – od nacrta preko projektovanja i gradnje, pa sve do „Property & Facility Services“, odnosno proizvodnje i uklanjanja objekata. Godišnji promet našeg koncerna je oko 14 milijardi evra. Gusta mreža brojnih koncernskih društava u mnogim evropskim zemljama, a sve više i na drugim kontinentima, omogućava proširenje teritorije angažovanja daleko izvan granica Austrije i Nemačke. Ova širina delovanja nam omogućava optimalnu gradnju u pogledu troškova i resursa.

STRABAG grupa u Srbiji je aktivna od 2002.godine i danas okuplja oko 1000 zaposlenih.

ŠEST STRATEŠKIH POLJA
Economic Responsibility, People & Workplace, Ecological Responsibility, Corporate Governance, Business Compliance, Corporate Citizenship

VREDNOSTI
POVERENJE, POŠTOVANJE, POUZDANOST, ANGAŽMAN, PARTNERSTVO, DUGOROČNOST, SOLIDARNOST, SKROMNOST, RADOST INOVACIJE

Za više informacija posetite našu web stranicu www.strabag.com.

Zašto mi?

Pripravnički program u STRABAGU

Kako bi se mladi apsolventi i diplomci optimalno pripremili za zahteve njihovih budućih pozicija, kompanija STRABAG nudi pripravnički program za kandidate/kinje tehničkog i ekonomskog profila, koji traje između 12 i 15 meseci u zavisnosti od eventualnog prethodnog radnog iskustva.

Nakon završetka Vaših bachelor ili master studija imate mogućnost da se za vreme faze integracije upoznate sa različitim organizacionim jedinicama u STRABAGU i uključite u razne oblasti poslovanja. Na tom putu Vas vode iskusni stručnjaci i menadžment. Ciljane mogućnosti daljeg usavršavanja dopunjuju pripravnički program, koji obuhvata i višemesečno angažovanje u inostranstvu.

Za vreme programa prate Vas mentorke i mentori, koji Vam stoje na raspolaganju za sva pitanja i daju povratne informacije i sugestije. Nakon uspešnog završetka našeg pripravničkog programa bićete spremni za preuzimanje odgovorne pozicije i naredne korake u Vašoj karijeri.
Sve dodatne informacije možete pronaći na našem sajtu www.karierre.strabag.com.

Sve oglašene pozicije u koncernu za pripravnike se nalaze na našoj web stranici pod grupom "Pripravnik".

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/strabaggroup/
STRABAG SE STRABAG_SE 31 Oct 2013, 16:18
@NHpur: Wir haben unsere Kollegen darauf hingewiesen.
STRABAG SE STRABAG_SE 30 Oct 2013, 16:58
@NHpur: Dies sind #Bitumen-Fässer, die nach Beendigung der #Straßenbauarbeiten fachgerecht entfernt wurden – danke für den Hinweis!
STRABAG SE STRABAG_SE 25 Feb 2011, 12:07
This is our last tweet for the time being. For up-to-date information on STRABAG visist www.strabag.com Best regards, STRABAG Communications
STRABAG SE STRABAG_SE 22 Feb 2011, 17:22
STRABAG share: DZ Bank reiterates SELL rating and target price of EUR 18
STRABAG SE STRABAG_SE 21 Feb 2011, 09:01
STRABAG SE: Output volume at € 12.8 billion in 2010 – Order backlog up 6 per cent -> www.strabag.com

Kontakt

STRABAG d.o.o.

Milutina Milankovića 3b, Novi Beograd, SRBIJA

www.strabag.com

office.rs@strabag.com

+381 (0)11 222 1700
Facebook
Twitter