Structurama East d.o.o.-logo

Structurama East d.o.o.

Structurama East d.o.o.-bg

O kompaniji

Structurama je italijanska kompanija koja se bavi projektovanjem i pružanjem konsultantskih usluga, a koja je stekla veliko iskustvo u oblasti izrade idejnih rešenja i projekata za prefabrikovane, odnosno, montažne objekte, infrastrukturne objekte i tehnološka postrojenja na međunarodnom tržištu. Zahvaljujući svojoj međunarodno razvijenoj mreži i raznovrsnosti sastava svog tima profesionalaca, njena vokacija i misija  su konsolidacija i svakodnevno širenje na globalnom nivou.
Kompanija ima nekoliko predstavništava (Milano, Beograd, Moskva i Penza) kako bi pozitivno odgovorila na rast tržišta na Balkanu, Istočnoj Evropi, Bliskom Istoku,Severnoj Africi i predstavništvima širom sveta.
Do danas, kompanija je uspostavila odnose i reference u Švajcarskoj, Ruskoj Federaciji, Gruziji, Srbiji, Bosni, Rumuniji, Moldaviji, Maroku, Belorusiji, Ukrajini, Kazahstanu, Sultanatu Omana, Alžiru, Francuskoj, Sjedinjenim Državama, Emiratima i Južnoj Americi.

Odabir talenata je veoma važan proces budući da su zaposleni direktna vrednost kompanije. Zalažemo se da svim motivisanim kandidatima ponudimo mogućnost zaposlenja bez obzira da li poseduju radno iskustvo. U talentima tražimo budućeg saradnika koji će se razvijati zajedno sa nama. 

Šta nudimo zaposlenima? 
Zahvaljujući internacionalizaciji poslovanja, našim zaposlenima nudimo mogućnost razvoja na profesionalnom polju, što znači pristup različitim tržištima, rad na zanimljivim projektima, pristup širokoj mreži kontakata i razmena iskustava. 
Poslovni proces se odvija u savremenim uslovima, uz pozitivan pristup radu. Odnos između kompanije i zaposlenog je partnerstvo gde svi doprinose vrednosti kompanije.
Našim zaposlenima nudimo stabilnost i sigurnost, aktivno učešće u organizaciji i strategiji poslovanja, razumevanje i razvoj ličnih aspiracija, i naravno zabavu.  :) 

Beneficije

Iskustva zaposlenih

Proces selekcije

Akvizicija je veoma bitan proces budući da su zaposleni direktna vrednost kompanije. Trudimo se da svakom visoko motivisanom kandidatu pružimo šansu bez obzira da li poseduje radno iskustvo ili ne.

U talentima tražimo budućeg saradnika koji će se zajedno sa nama razvijati.

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

Structurama East d.o.o.

Structurama East d.o.o.

Adresa

Augusta Cesarca 17

Beograd, Beograd

Srbija

Kontakt

011/407-44-95

Matični broj

20743450

PIB

107108345

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.