Structurama East d.o.o.

Structurama East d.o.o.

O kompaniji

Mi smo projektantska i konsultantska kompanija sa italijanskim kapitalom za transfer tehnologije u sektoru off site.

Osnovani smo 2005. godina u Italiji, u Milanu, a danas već brojimo nekoliko operativnih i komercijalnih sedišta (USA, Poljska, Rusija, Rumunija). U Srbiji smo prisutni od 2009. godine sa kancelarijom u Beogradu.

Naš portfolio podrazumeva više od 1,500 realizovanih projekata u čak 28 zemalja sveta, na ukupno više od 20 miliona kvadratnih metara.

Važan stub našeg biznisa su konsultantske usluge u smislu prenosa tehnologije, know how-a u oblasti prefabrikacije.

Poslednjih nekoliko godina aktivno smo okrenuti temama održive gradnje, energetske efikasnost, i novim tehnologijama u građevinarstvu posvećene smanjenju emisije CO2.

Odabir talenata je veoma važan proces budući da su zaposleni direktna vrednost kompanije. Zalažemo se da svim motivisanim kandidatima ponudimo mogućnost zaposlenja bez obzira da li poseduju radno iskustvo. U talentima tražimo budućeg saradnika koji će se razvijati zajedno sa nama. 


Šta nudimo zaposlenima? 
Zahvaljujući internacionalizaciji poslovanja, našim zaposlenima nudimo mogućnost razvoja na profesionalnom polju, što znači pristup različitim tržištima, rad na zanimljivim projektima, pristup širokoj mreži kontakata i razmena iskustava. 
Poslovni proces se odvija u savremenim uslovima, uz pozitivan pristup radu. Odnos između kompanije i zaposlenog je partnerstvo gde svi doprinose vrednosti kompanije.
Našim zaposlenima nudimo stabilnost i sigurnost, aktivno učešće u organizaciji i strategiji poslovanja, razumevanje i razvoj ličnih aspiracija, i naravno zabavu.  :) 

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Zemunska 47, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20743450

PIB

107108345

Broj zaposlenih

20 - 50