Structurama East d.o.o.

Structurama East d.o.o.

O nama

Structurama je italijanska kompanija koja se bavi projektovanjem i pružanjem konsultantskih usluga, a koja je stekla veliko iskustvo u oblasti izrade idejnih rešenja i projekata za prefabrikovane, odnosno, montažne objekte, infrastrukturne objekte i tehnološka postrojenja na međunarodnom tržištu. Zahvaljujući svojoj međunarodno razvijenoj mreži i raznovrsnosti sastava svog tima profesionalaca, njena vokacija i misija  su konsolidacija i svakodnevno širenje na globalnom nivou.
Kompanija ima nekoliko predstavništava (Milano, Beograd, Moskva i Penza) kako bi pozitivno odgovorila na rast tržišta na Balkanu, Istočnoj Evropi, Bliskom Istoku,Severnoj Africi i predstavništvima širom sveta.
Do danas, kompanija je uspostavila odnose i reference u Švajcarskoj, Ruskoj Federaciji, Gruziji, Srbiji, Bosni, Rumuniji, Moldaviji, Maroku, Belorusiji, Ukrajini, Kazahstanu, Sultanatu Omana, Alžiru, Francuskoj, Sjedinjenim Državama, Emiratima i Južnoj Americi.

Odabir talenata je veoma važan proces budući da su zaposleni direktna vrednost kompanije. Zalažemo se da svim motivisanim kandidatima ponudimo mogućnost zaposlenja bez obzira da li poseduju radno iskustvo. U talentima tražimo budućeg saradnika koji će se razvijati zajedno sa nama. 

Šta nudimo zaposlenima? 
Zahvaljujući internacionalizaciji poslovanja, našim zaposlenima nudimo mogućnost razvoja na profesionalnom polju, što znači pristup različitim tržištima, rad na zanimljivim projektima, pristup širokoj mreži kontakata i razmena iskustava. 
Poslovni proces se odvija u savremenim uslovima, uz pozitivan pristup radu. Odnos između kompanije i zaposlenog je partnerstvo gde svi doprinose vrednosti kompanije.
Našim zaposlenima nudimo stabilnost i sigurnost, aktivno učešće u organizaciji i strategiji poslovanja, razumevanje i razvoj ličnih aspiracija, i naravno zabavu.  :) 

Kontakt

Structurama East d.o.o.

Augusta Cesarca 17, Beograd, SRBIJA

/

https://www.structurama.com

011/407-44-95
Facebook
Twitter