STS KAN GROUP DOO

STS KAN GROUP DOO

O kompaniji

STS Kan Group je dinamična firma specijalizovana za prodaju aluminijumskih i PVC profila i svog pratećeg programa za vašu stolariju. Cilj firme je da kupcima obezbedi na jednom mestu kompletan materijal za izdradu stolarije, po najpovoljnijim cenama. Sa doslednim i pouzdanim kvalitetom brendova. Tradicija distributivne kuće duga je preko 15 godina, danas u totalno novoj organizaciji, lider u prodaji na našem tržištu. Svojom distribucijom, komercijalom i stalnim lagerom uspešno snabdeva kupce u svim gradovima Srbije, a bavi se i izvozom u okolne zemlje.

Kompanija STS Kan Group poseduje magacin površine 4500m2, a kompletan asortiman sa preko 1500 artikala nalazi se u našem centralnom magacinu u Jagodini, kao i u ostalim gradovima u kojima firma ima predstavništva. Ovlašćeni uvoznici i distributeri za proizvode raznih marki koji se bave proizvodnjom repromaterijala za stolariju, a od koji su najznačajni Elvial, Roplasto i Stublina. Direktan kontakt sa iskusnim zaposlenim timom. Kompletna tehnička podrčka, stalan lager, dovoz robe direktno do kupaca.  Daćemo vam odgovore na sve vaše zahteve, objedinjujući dugogodišnje iskustvo, znanje i tradiciju.

Nek vam STS uvek bude sinonim za sigurnog partnera, superioran kvalitet, neograničene mogućnosti usluga, kao i visok nivo ekonomičnosti.

Kontakt

Adresa

Slovenski put bb, Jagodina, Srbija

Kontakt
Matični broj

20681420

PIB

106789200