Studenac d.o.o.

Studenac d.o.o.

O kompaniji

Povijest tvrtke

Trgovački maloprodajni lanac Studenac kao kompanija posluje od 1991. godine. Kasnih 90-ih proširio je svoje poslovanje otvaranjem veleprodajnog skladišta u Dućama i nekoliko maloprodajnih trgovina u Omišu. Rast tvrtke s vremenom je doveo do maloprodajnog lanca.

Na sliku današnjeg Studenca, trgovine-susjeda koja pogodnostima za kupce dosljedno prati svjetske trendove, najviše je utjecala 2018. Upravo tada počinje unapređenje i značajna transformacija cjelovitog poslovanja popraćena uspješnim akvizicijama i organskim rastom. Preuzimanjem Istarskih supermarketa i zadarskog Sonika 2019. godine lanac jača svoju poziciju i posluje duž cijele jadranske obale. Status na Jadranu dodatno utvrđuje 2021. preuzimanjem biogradskog lanca Bure Trgovina d.o.o., a važan poslovni iskorak čini otvaranjem prvih prodavaonica u Zagrebu.

Studenac trenutačno zapošljava više od 3500 djelatnika, broji gotovo 680 prodavaonica te je glavni maloprodajni lanac na jadranskoj obali i među vodećima u Hrvatskoj.

Zašto Studenac?

Naš je cilj biti blizak kupcima, a to postižemo razvojem naših glavnih odrednica:

  • pristupačnost - manji format trgovina koje se nalaze u kvartovima i manjim mjestima kako bismo kupcima bili nadohvat ruke
  • asortiman se dodatno prilagođava mikrolokaciji trgovine i željama potrošača
  • cijene uz koje uvijek iznova pripremamo različite akcije
  • iskustvo kupovine kojim kupcima želimo osigurati kvalitetnu uslugu te ugodan interijer

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Četvrt Ribnjak 17, Omiš, Hrvatska

Kontakt
Matični broj

00000000

Broj zaposlenih

> 1000