Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Studentska i omladinska zadruga Bulevar

Studentska i omladinska zadruga Bulevar logo
Kneginje Zorke 5 ,BGD, Vracar
Beograd
Srbija
+381 11 3650 156
100162043

Oglasi za posao


Studentska i omladinska zadruga Bulevar


Omladinska i studentska zadruga Bulevar u vršenju svoje osnovne delatnosti  i ostvarivanju svojih ciljeva – zapošljavanje radnika i  objavljivanja oglasa za posao ostvaruje saradnju sa preko 600 aktivnih poslodavaca na teritoriji Republike Srbije.

U skladu sa važećim Zakonom o zadrugama, Omladinska zadruga Bulevar, na organizovan način obezbeđuje zadrugarima obavljanje privremenih poslova i zapošljavanje kod privrednih subjekata u skladu sa propisima kojima se uređuje oblast rada, a u cilju sticanja dopunskih sredstava za školovanje i zadovoljenje osnovnih socijalnih, kulturnih i drugih ličnih i zajedničkih potreba.

Usluge Omladinske zadruge vrše se po principu HITNOG servisa, uz primarno korišćenje telefonskog kontakta i elektronske pošte. Ovakav način komunikacije između Omladinske zadruge sa jedne strane i zadrugara i poslodavaca sa druge strane, drastično povećava efikasnost rada zadruge i olakšava pronalaženje adekvatnih poslova preko zadruge.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Zapošljavanje radnika i pronalaženje poslova za studente preko Omladinske i studentske zadruge, predstavlja najefikasniju i finansijski najpovoljniju opciju za poslodavce, imajući u vidu ne samo direktna finansijska izdvajanja prema angažovanim radnicima već i izdvajanja po osnovu poreza i doprinosa, a u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima Republike Srbije. Privremeni poslovi i zapošljavanje predstavljaju posebnu pogodnost i zanimljivost za poslodavce, imajući u vidu uštedu vremena i troškova administracije.

Putem elektronske pošte ili telefonskog poziva , Omladinska i studentska zadruga BULEVAR, obezbeđuje objavljivanje oglasa za posao, zapošljavanje i privremeno zapošljavanje, pronalaženje poslova preko zadruge na bilo kom delu teritorije Republike Srbije pod najpovoljnijim mogućim uslovima za poslodavce.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.