Studio Moderna d.o.o.

Studio Moderna d.o.o.

O kompaniji

Studio Moderna predstavlja lidera u oblasti direktnog marketinga u centralnoj i istočnoj Evropi. Kompanija smo sa izrazito stabilnim poslovanjem u 21 zemlji.  Naše proizvode kupuje više od 400 miliona potrošača. U svom sastavu imamo: više od 220 prodavnica, 25 pozivnih centara, na hiljade maloprodajnih distributera. Sa preko 6.500 zaposlenih, kompanija radi na: stvaranju, proizvodnji i prodaji proizvoda za brendove koji su priznati širom sveta.

Svojom jedinstvenom, visoko sofisticiranom infrastrukturom oglašavanja, marketinga, multi-kanalne prodaje i distribucije, prepoznati smo kao vrhunski stručnjaci u izgradnji cenjenih robnih marki i kreiranju  kvalitetne usluge . Naš glavni cilj je maksimalno zadovoljstvo klijenata proizvodima i besprekornom uslugom.

Kupci svakodnevno svedoče o kvalitetu naših proizvoda i sa zadovoljstvom dele svoje iskustvom posle korišćenja naših proizvoda, od naših samih početaka s Kosmodiskom (www.kosmodisk.rs ), preko širokog asortimana proizvoda unutar popularnog branda  Top Shop (www.top-shop.rs ), do danas vodećih europskih brandova  programa za spavanje – Dormeo (www.dormeo.rs )  i inovativnog programa eko-kuhanja – Delimano (www.delimano.rs) .

Uspeh i rast naše kompanije često se ističe kao primjer poslovnog uspeha do kojeg se može doći s dobrom idejom i od lokalne firmi razviti multinacionalnu kompaniju koja deluje u više od dvadeset država. Radi inovativnog poslovnog pristupa, za naš poslovni model zainteresovane su  i vodeće poslovne škole u svetu od Harvarda do Berlina, Pariza, ali i brojne poznate svetske kompanije. Studio Moderna je među malobrojnim preduzećima u svetu gdje Microsoft ispituje najnovije softverske aplikacije.

Jedinstvena mešavina zabavne kupovine iz fotelje, inovativnih tehnika prodaje i poštovanja prema kupcu osigurala je i nama u Srbiji vodeći položaj na zahtevnom Srpskom tržištu.

Kontakt

Studio Moderna d.o.o.

  • Bulevar Vojvode Stepe 24
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 100235860
  • Matični broj: 08645639
  • Broj zaposlenih: 501 - 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.