Studio Moderna d.o.o.

Studio Moderna d.o.o.

Poslovi

O nama

Studio Moderna predstavlja lidera u oblasti direktnog marketinga u centralnoj i istočnoj Evropi. Kompanija smo sa izrazito stabilnim poslovanjem u 21 zemlji.  Naše proizvode kupuje više od 400 miliona potrošača. U svom sastavu imamo: više od 220 prodavnica, 25 pozivnih centara, na hiljade maloprodajnih distributera. Sa preko 6.500 zaposlenih, kompanija radi na: stvaranju, proizvodnji i prodaji proizvoda za brendove koji su priznati širom sveta.

Svojom jedinstvenom, visoko sofisticiranom infrastrukturom oglašavanja, marketinga, multi-kanalne prodaje i distribucije, prepoznati smo kao vrhunski stručnjaci u izgradnji cenjenih robnih marki i kreiranju  kvalitetne usluge. Naš glavni cilj je maksimalno zadovoljstvo klijenata proizvodima i besprekornom uslugom.

Kupci svakodnevno svedoče o kvalitetu naših proizvoda i sa zadovoljstvom dele svoje iskustvo posle korišćenja naših proizvoda, od vodećeg evropskog brenda za spavanje Dormeo (www.dormeo.rs)  preko širokog asortimana ponude unutar popularnog brenda  Top Shop (www.top-shop.rs) i inovativnog programa eko-kuvanja – Delimano (www.delimano.rs).  Dom naših kupaca je čistiji i udobniji  zahvaljujući Rovus brendu .
 Uživaju u svakom koraku i  pravilnom držanju kičme uz Walkmaxx obuću (www.walkmaxx.rs) .
Žive zdravim načinom života uz  najnovije trenažere Live active .
Održavaju i brinu o svom organizmu uz Wellneo tretmane(www.wellneo.rs) .
Putuju sa nama zahvaljujući Megabon ponudama (www.megabon.rs)  i posebno smo ponosni sto zahvaljujuci Klubu 5* nagrađujemo poverenje kupaca koji kao njegovi članovi uživaju poseban tretman u kompaniji, brojne privilegije, stalne uštede i iznenađenja.

Naši zaposleni

MIlan Samardžić 
Agent u Call centru  1,5 godinu 

Ja sam MIlan Samardžić , u kompaniji sam 1,5 godinu.
 
Pored  redovne isplate i  normalnog radnog vremena od 8 sati dnevno i sigurnosti koje imam u kompaniji meni se jako svidela i  mogućnost da kao zaposlen u "Studio moderni" imate mnoge pogodnosti širom grada preko naše čuvene Smartice koja vam omogućava popuste u Auto perionicama,dečijim igraonicama ,pozorištu,raznim  buticima i restoranima...I naravno ono što ne sme da se izostavi jesu fenomenalne žurke za zaposlene koje organizuje firma par puta godišnje koje su uvek nezaboravne :) 

Tamara Nikolić 
Agent u Call centru 7 godina  

Ja sam Tamara Nikolić , u kompaniji sam već 7 godina.
Treću godinu za redom sam zlatni agent .  To znači da ste jedan od najboljih agenata u kompaniji.
To prepisujem pre svega svom stavu, svojoj upornosti i doslednosti. A isto tako i svim kolegama supervizorima koji si tu stalno da me bodre ,motivišu i pomognu kada god da mi je potrebno ,ovde zaista uvek imate podršku.
Kao zlatan agent ,zajedno sa kompanijom i ostalim zlatnim agentima putovala sam jedne godine u Istambul ,pa sledeće godine u  Prag, gde sam pored obilaska i odmora upoznala i kolege iz ostalih zemalja.
Takođe, sam ove godine imala divnu privilegiju da pohađam školu poznatog kuvara Steve Karapandže u Opatiji  ,zahavljujući kompaniji .
Jedva čekam da vidim šta me sledeće godine očekuje.

Vesna Džakula 
Agent u Call centru 6 godina 

Ja sam Vesna Džakula , u  kompaniji sam 6 godina i prezadovoljna sam uslovima u Studio Moderni .

 Na početku mi je jedino bilo teško da savladam rad na računaru, međutim kolege su se zaista od prvog dana potrudile da mi pomognu, da me nauče i sada sam skoro "maher". :) Volim da radim ovaj posao, uopšte mi ne predstavlja problem, jer su proizvodi koje prodajemo vrhunskog kvaliteta i sve što je potrebno jeste da jednom skuvate ručak u Delimano posuđu ili prespavate na Dormeo jastuku da bi ste kupcima umeli da prenesete vaše impresije.Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://wwhttps://www.facebook.com/CallCentarStudioModernaSrbija/notifications/

Kontakt

Studio Moderna d.o.o.

Bulevar Vojvode Stepe 24, Novi Sad, SRBIJA

http://www.top-shop.rs/karijera/

Facebook
Twitter