Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Studio Moderna d.o.o.

Studio Moderna d.o.o. logo
Bulevar Vojvode Stepe 24
Novi Sad
Srbija
021 4892 900, 0214892923
501-1000
100235860
08645639

Studio Moderna d.o.o.


Studio Moderna predstavlja lidera u oblasti direktnog marketinga u centralnoj i istočnoj Evropi. Kompanija smo sa izrazito stabilnim poslovanjem u 21 zemlji. Naše proizvode kupuje više od 400 miliona potrošača. U svom sastavu imamo: više od 220 prodavnica, 25 pozivnih centara, na hiljade maloprodajnih distributera. Sa preko 6.500 zaposlenih, kompanija radi na: stvaranju, proizvodnji i prodaji proizvoda za brendove koji su priznati širom sveta.

Svojom jedinstvenom, visoko sofisticiranom infrastrukturom oglašavanja, marketinga, multi-kanalne prodaje i distribucije, prepoznati smo kao vrhunski stručnjaci u izgradnji cenjenih robnih marki i kreiranju kvalitetne usluge . Naš glavni cilj je maksimalno zadovoljstvo klijenata proizvodima i besprekornom uslugom.

Kupci svakodnevno svedoče o kvalitetu naših proizvoda i sa zadovoljstvom dele svoje iskustvom posle korišćenja naših proizvoda, od naših samih početaka s Kosmodiskom (www.kosmodisk.rs ), preko širokog asortimana proizvoda unutar popularnog branda Top Shop (www.top-shop.rs ), do danas vodećih europskih brandova programa za spavanje – Dormeo (www.dormeo.rs ) i inovativnog programa eko-kuhanja – Delimano (www.delimano.rs) .

Uspeh i rast naše kompanije često se ističe kao primjer poslovnog uspeha do kojeg se može doći s dobrom idejom i od lokalne firmi razviti multinacionalnu kompaniju koja deluje u više od dvadeset država. Radi inovativnog poslovnog pristupa, za naš poslovni model zainteresovane su i vodeće poslovne škole u svetu od Harvarda do Berlina, Pariza, ali i brojne poznate svetske kompanije. Studio Moderna je među malobrojnim preduzećima u svetu gdje Microsoft ispituje najnovije softverske aplikacije.

Jedinstvena mešavina zabavne kupovine iz fotelje, inovativnih tehnika prodaje i poštovanja prema kupcu osigurala je i nama u Srbiji vodeći položaj na zahtevnom Srpskom tržištu.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.