Super Glass d.o.o

Super Glass d.o.o

O kompaniji

Preduzeće « Super Glass » d.o.o. je osnovano 2010. godine sa osnovnom delatnošću održavanja higijene u poslovnim i stambenim objektima. U Beogradu trenutno održavamo preko 80 000 m², a osim toga angazovani smo i na vanrednim poslovima. Profesionalnim odnosom svakodnevno pridobijamo nove klijente. Imamo razradjen efikasan sistem kontrole i način saradnje sa klijentima.
Od 2015.godine u okviru firme Super Glass doo posluje ogranak ’’ SG Security’’,
koji se bavi profesionalnim obezbeđivanjem: objekata, lica , tehničkim obezbeđenjem. Jedan od poslovnih partnera preduzeća Super Glass d.o.o je austrijsko preduzeće Konform koje se već 20 godina sa velikim uspehom bavi ovom delatnošću u inostranstvu. U cilju dostizanja najvišeg nivoa kvaliteta, celokupno znanje i iskustvo stečeno u Austriji koristimo na ovim prostorima, te sa tim u skladu preduzeće « Super Glass » u svom radu koristi najsavremeniju opremu,mašine i sredstva,kao i sistem rada koji je prilagođen visokim standardima zemalja Evropske Unije.
Firma Super Glass poseduje standard kvaliteta ISO 9001/2008.

Kontakt

Super Glass d.o.o

  • BUL. ZORANA ĐINĐIĆA 35
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 106682067
  • Matični broj: 20658886

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.