Supernova travel doo

Supernova travel doo

Kad putuješ

O kompaniji

Mi smo SUPERNOVA TRAVEL - profesionalna, iskusna, precizna, fleksibilna, diskretna i ozbiljna ...

Mi smo TURISTIČKA AGENCIJA KAKVU ZASLUŽUJETE!

Osnovani smo 2007. godine sa sedištem u Beogradu. Visoka profesionalnost, posvećenost, uskladjivanje sa najvišim turističkim i standardima pružanja usluga, stalno usavršavanje i uvodjenje inovacija u poslovanju, ideje su koje su okupile naš tim i profilisale Agenciju, a traju i dan danas. Agencija je nosilac licence za organizovanje turističkih putovanja sa brojem OTP 196/2021, a od svog osnivanja punopravna je članica Nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA .

Supernova travel prva i prava adresa za zimske i ski aranžmane, pre svega na srpskim Ski destinacijama ali i na evropskim planinskim centrima Austrije, Italije, Slovenije i Francuske. Svake godine putnici u našoj organizaciji ostvare gotovo 45,000 noćenja u zimskoj sezoni, mnogi koristeći ekskluzivne SKI BONUS PAKETE, kojima svakako ostvare značajne uštede ne utičući na kvalitet servisa.

Ponosni smo na lidersku poziciju u organizaciji i prodaji individualnih i grupnih aranžmana na rečnim i morskim brodovima koje na tržište plasiramo pod opštim sloganom: "Luksuz Vama dostupan". Zbog navedenog su nam poverenje u zastupanju poklonile najpoznatije kruz kompanije na ovim prostorima ( MSC Cruises, Costa Cruises, Celestyal, Holland America, Royal Caribbean Int, Azamara Club, CruiseAway, Celebrity Cruises itd ).

Osim navedenog u stalnoj ponudi aranžmana uvršćene su i najpopularnije letnje destinacije ( Grčka, Turska, Italija, Španija, Egipat ...), kružne ture, wellness programi, grupni i individualni aranžmani za evropske i svetske metropole, daleke destinacije i egzotična putovanja.

Programi putovanja, koje sastavlja Supernova stručni tim, nalaze se u ponudi na preko 500 prodajnih mesta naših partnera - turističkih agencija subagenata, koji posluju na teritoriji Srbije, BIH, Makedonije, Crne Gore, Rumunije, Madjarske, Rusije...


Vaš Supernova Travel Tim

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Majke Jevrosime 29, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20243988

PIB

104860794

Broj zaposlenih

< 20