SVETPRINTANJA

O kompaniji

Želite zanimljiv i dinamičan posao?

Vaše stručno područje je: prodajanabavamarketingposlovna administracijadizajnprogramiranjeservis računalaservis uredske tehnike.

Kod nas uvijek ima mjesta za marljive, motivirane i kvalitetne ljude.

Pošaljite prijavu na rbizic@svetprintanja.rs 

Tražimo puno - ali to nas čini uspješnima. Postavili smo visoke kriterije prema kojima biramo nove zaposlenike. U skladu s našom misijom i vizijom, te vrijednostima tvrtke, definirali smo kompetencije koje naši zaposlenici trebaju posjedovati i razvijati. Osim stručnih znanja i vještina važno nam je da su naši zaposlenici: predaniinovativnifleksibilnispremni na timski radusmjereni korisnikuučinkoviti u komunikacijispremni na kontinuirani razvoj. Našu organizacijsku kulturu obilježava inovativnost koja nam omogućava da budemo prvi u pružanju određene usluge na tržištu, inspirativnost kojom dopiremo da krajnih korisnika i individualnost u pristupu svakom našem korisniku s ciljem pružanja vrhunske usluge.

Kontakt

SVETPRINTANJA

  • PRIGREVICA 4
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 108244108
  • Matični broj: 20959983
+ 381 (0)11 2199 738

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.